BAŞKAN TANIŞ HOŞAP'I "TURİZM BELDESİ YAPACAĞIZ"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2021 - 19:20, Güncelleme: 17.01.2021 - 19:20
 

BAŞKAN TANIŞ HOŞAP'I "TURİZM BELDESİ YAPACAĞIZ"

TGRT ekranlarında sunulan "Burada Her Şey Var" adlı programına katılan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış "Hoşap'ı Turizm Beldesi" yapacağız " dedi. Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış TGRT'de sunulan "Burada Her Şey Var" adlı programına telefon bağlantısı ile katılarak" Osmanlı devleti olan Hoşap'a 30 milyon değerinde bir turizm projesi hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Tanış" Tarihi, kültürel, inanç varlıklarıyla, hâli ulemasıyla Hoşap kadim bir beldemizdir. Seçim vaadim olan kadirşinas Hoşaplılara projemizi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Metruk yapıların bu şirin beldemize yakışmadığını tespit ederek, kentsel dönüşüm ile çok ciddi 1.5 yıllık bir proje aşamasına geldik. Bu devasa projeleri hizmete dökerken paydaş kurumlarımız ile resmi görüşmeler sonucunda yapıyoruz. Samimî ve dürüstlüğümüzden taviz vermeden çok zorlu şartlar altında hizmet etmenin peşindeyiz. Belediye Başkanlık görevini 21 milyon gibi borçla teslim aldık. 30 milyon TL değerinde olan projemizi hiçbir kredi kullanmadan yapıyoruz. Buna rağmen borcumuzu 6 milyon TL'ye indirmiş olduk. Kendilerini davasına adamış AK Parti İl başkanımız ve Van Milletvekillerimizin gayretlerini hepinizin bilmesini istiyorum. "AK BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİ HİZMETTİR" Tarihi Koruma Kurulu dahilinde hareket ettiklerini ve Hoşap'ta hiçbir tarihi dokuya zarar vermediklerini belirten Başkan Tanış" Aksini söyleyenler burada devletin olmadığını iddia ederler. Büyük gayretler sonucu yaptığımız hizmetler hemşerilerime anne sütü gibi helaldir. Bizler AK Belediyeciliğin gereği olan hizmet etmenin peşindeyiz. " YOL MEDENİYETTİR " Yol insanın içinde olan damara benzer. İnsan vücudundaki damar eksikliği nasıl felçliğe sebep oluyorsa yol eksikliği de trafiğin tıkanmasına sebep olur. Yol medeniyettir anlayışı ile çok ciddi çalışmalar yaptık. AHBAP CAVUŞ İLİŞKILERİ DEĞİL KİŞİLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR " Hizmetlerimize rağmen kirli söylemlere çok üzüldüğünü söyleyen Başkan Tanış " Mevcut ve alternatif çarşı çalışmalarımızla belde merkezini rahatlatmak istiyoruz. Hoşap'ta konaklama yerlerinin olmadığından dolayı yüzlerce asker, polis ve öğretmenlerimiz Van'a gitmek zorunda kalıyorlardı. Bu eksiklik nedeni ile turizm yüzde 20'lere kadar gerilemiş durumda. Yapacağımız projelerde altı dükkan üst katları belediye mülkiyeti olmak üzere 1+1 daireler turizm konaklama ihtiyacını en kısa sürede gidereceğiz. Bunun geri dönüşümü belde halkına kazanç sağlamak demektir. "Turizmi canlandırma projemiz ile Hoşap'ı Turizmin Başkenti yapacağız" şeklinde konuştu. https://www.youtube.com/watch?v=rGri7CAFx4A&feature=youtu.be


TGRT ekranlarında sunulan "Burada Her Şey Var" adlı programına katılan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış "Hoşap'ı Turizm Beldesi" yapacağız " dedi.
Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış TGRT'de sunulan "Burada Her Şey Var" adlı programına telefon bağlantısı ile katılarak" Osmanlı devleti olan Hoşap'a 30 milyon değerinde bir turizm projesi hayata geçireceklerini söyledi.
Başkan Tanış" Tarihi, kültürel, inanç varlıklarıyla, hâli ulemasıyla Hoşap kadim bir beldemizdir. Seçim vaadim olan kadirşinas Hoşaplılara projemizi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Metruk yapıların bu şirin beldemize yakışmadığını tespit ederek, kentsel dönüşüm ile çok ciddi 1.5 yıllık bir proje aşamasına geldik. Bu devasa projeleri hizmete dökerken paydaş kurumlarımız ile resmi görüşmeler sonucunda yapıyoruz.
Samimî ve dürüstlüğümüzden taviz vermeden çok zorlu şartlar altında hizmet etmenin peşindeyiz. Belediye Başkanlık görevini 21 milyon gibi borçla teslim aldık. 30 milyon TL değerinde olan projemizi hiçbir kredi kullanmadan yapıyoruz. Buna rağmen borcumuzu 6 milyon TL'ye indirmiş olduk. Kendilerini davasına adamış AK Parti İl başkanımız ve Van Milletvekillerimizin gayretlerini hepinizin bilmesini istiyorum.
"AK BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİ HİZMETTİR"
Tarihi Koruma Kurulu dahilinde hareket ettiklerini ve Hoşap'ta hiçbir tarihi dokuya zarar vermediklerini belirten Başkan Tanış" Aksini söyleyenler burada devletin olmadığını iddia ederler. Büyük gayretler sonucu yaptığımız hizmetler hemşerilerime anne sütü gibi helaldir. Bizler AK Belediyeciliğin gereği olan hizmet etmenin peşindeyiz.

" YOL MEDENİYETTİR "
Yol insanın içinde olan damara benzer. İnsan vücudundaki damar eksikliği nasıl felçliğe sebep oluyorsa yol eksikliği de trafiğin tıkanmasına sebep olur. Yol medeniyettir anlayışı ile çok ciddi çalışmalar yaptık.
AHBAP CAVUŞ İLİŞKILERİ DEĞİL KİŞİLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR "
Hizmetlerimize rağmen kirli söylemlere çok üzüldüğünü söyleyen Başkan Tanış " Mevcut ve alternatif çarşı çalışmalarımızla belde merkezini rahatlatmak istiyoruz.
Hoşap'ta konaklama yerlerinin olmadığından dolayı yüzlerce asker, polis ve öğretmenlerimiz Van'a gitmek zorunda kalıyorlardı. Bu eksiklik nedeni ile turizm yüzde 20'lere kadar gerilemiş durumda. Yapacağımız projelerde altı dükkan üst katları belediye mülkiyeti olmak üzere 1+1 daireler turizm konaklama ihtiyacını en kısa sürede gidereceğiz. Bunun geri dönüşümü belde halkına kazanç sağlamak demektir.
"Turizmi canlandırma projemiz ile Hoşap'ı Turizmin Başkenti yapacağız" şeklinde konuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=rGri7CAFx4A&feature=youtu.be
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber