Başkan Tanış hasta ve yaşlıları ziyaret etti

Van Haber 15.03.2022 - 22:39, Güncelleme: 15.03.2022 - 23:54
 

Başkan Tanış hasta ve yaşlıları ziyaret etti

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, yaşlı ve hastalara yönelik sürdürüldüğü ev ziyaretleri ile vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Göreve geldiği günden beri halkın iyi ve kötü gününde yanında olmaya çalışan ve ilçe halkının takdirini toplayan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, yaşlı ve hasta ziyaretlerine büyük özen gösteriyor. Gerçekleştirdiği alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetleriyle vatandaşların gönlüne dokunmaya devam eden Başkan Tanış, bu kapsamda Savacık ve Bozyiğit Mahallesi'ndeki hasta ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.     Hasta yakınlarıyla da bir süre sohbet eden Başkan Tanış, tüm vatandaşların olduğu gibi hasta ve yaşlı vatandaşların da yanında olduklarını ve gerekli destek için hazır olduklarını belirtti.   Ziyarette çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Tanış, çeşitli hediyeler verdi.
Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, yaşlı ve hastalara yönelik sürdürüldüğü ev ziyaretleri ile vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Göreve geldiği günden beri halkın iyi ve kötü gününde yanında olmaya çalışan ve ilçe halkının takdirini toplayan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, yaşlı ve hasta ziyaretlerine büyük özen gösteriyor.

Gerçekleştirdiği alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetleriyle vatandaşların gönlüne dokunmaya devam eden Başkan Tanış, bu kapsamda Savacık ve Bozyiğit Mahallesi'ndeki hasta ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

 

Hasta yakınlarıyla da bir süre sohbet eden Başkan Tanış, tüm vatandaşların olduğu gibi hasta ve yaşlı vatandaşların da yanında olduklarını ve gerekli destek için hazır olduklarını belirtti.

 

Ziyarette çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Tanış, çeşitli hediyeler verdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber