BAŞKAN SAY "TARİHİ PROJELERİMİZ İLE EDREMİT'İ TURİZMİN MERKEZİ YAPACAĞIZ"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2021 - 13:49, Güncelleme: 25.01.2021 - 13:49
 

BAŞKAN SAY "TARİHİ PROJELERİMİZ İLE EDREMİT'İ TURİZMİN MERKEZİ YAPACAĞIZ"

AK belediyecilikte örnek yatırımlarla Edremit’e hizmet eden Belediye Başkanı İsmail Say Habertürk ekranlarında Fatih Türkmenoğlu'nun sunduğu 'Senin Şehrin' programına konuk oldu. Başkan İsmail Say; hayata geçirdiği projelerle Edremit’i otantik bir görünüme kavuşturduğunu söyleyerek " Bölge turizmini şaha kaldıracak, tarih kokan projelerle Edremit'i Cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz " müjdesini verdi. Hayata geçirilen projeler ile beraber, Edremit’in Türkiye’ye tanıtılmasına öncülük eden Başkan Say Habertürk ekranlarından, Van kahvaltısı, otlu peyniri, balığı, yöresel yemekleri, gümüş savatı ve Van kedisi başta olmak üzere, Edremit’in tarihini, kültürünü, Edremit bağlarını ve daha birçok değerlerini konuştuğu programda " Yüzen Otel” projesinin hayata geçirilmesinde büyük katkıları olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına teşekkür etti. Özlerine Edremit, bundan önce tarımı ve ticareti ile öne çıkıyordu biz bunları ihmal etmeden Edremit’in öne çıkartacağımız önemli bir yönü de turizmdir, bu yönünü de milli turizm politikaları uygulayarak turizmcimizin ve halkımızın menfaatine olacak şekilde hayata geçireceğiz. Başkan Say; Bu anlamda Yüzen Otel projemiz ile birlikte Şamran Kanalı projemiz ve peyzaj çalışmalarımız sürüyor. Biz bir taraftan tarihi günümüze taşımak, gün yüzüne çıkarmak için çalışırken, öte taraftan da turizm odaklı projeler yapıyoruz. Bütün bunları yaparken de işsizliğin önüne geçecek yeni istihdam olanaklarını sağlamak için uğraşıyoruz” dedi. İsmail Say “Cumhurbaşkanımız liderliğinde güzel mücadeleler verdik” Projelerin hayata geçirilmesi noktasında da pandemi dönemi gibi bir süreçte mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirten Başkan Say, “Pandemi döneminde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizde her yönüyle bütün dünyaya örnek güzel mücadeleler verdik. AK Belediyeler olarak, rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında, maskesinden hijyen paketine, okulların ve araçların dezenfektasyonuna kadar güzel hizmetler yaptık” ifadelerini kullandı.

AK belediyecilikte örnek yatırımlarla Edremit’e hizmet eden Belediye Başkanı İsmail Say Habertürk ekranlarında Fatih Türkmenoğlu'nun sunduğu 'Senin Şehrin' programına konuk oldu.

Başkan İsmail Say; hayata geçirdiği projelerle Edremit’i otantik bir görünüme kavuşturduğunu söyleyerek " Bölge turizmini şaha kaldıracak, tarih kokan projelerle Edremit'i Cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz " müjdesini verdi.

Hayata geçirilen projeler ile beraber, Edremit’in Türkiye’ye tanıtılmasına öncülük eden Başkan Say Habertürk ekranlarından, Van kahvaltısı, otlu peyniri, balığı, yöresel yemekleri, gümüş savatı ve Van kedisi başta olmak üzere, Edremit’in tarihini, kültürünü, Edremit bağlarını ve daha birçok değerlerini konuştuğu programda " Yüzen Otel” projesinin hayata geçirilmesinde büyük katkıları olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına teşekkür etti. Özlerine Edremit, bundan önce tarımı ve ticareti ile öne çıkıyordu biz bunları ihmal etmeden Edremit’in öne çıkartacağımız önemli bir yönü de turizmdir, bu yönünü de milli turizm politikaları uygulayarak turizmcimizin ve halkımızın menfaatine olacak şekilde hayata geçireceğiz.


Başkan Say; Bu anlamda Yüzen Otel projemiz ile birlikte Şamran Kanalı projemiz ve peyzaj çalışmalarımız sürüyor. Biz bir taraftan tarihi günümüze taşımak, gün yüzüne çıkarmak için çalışırken, öte taraftan da turizm odaklı projeler yapıyoruz. Bütün bunları yaparken de işsizliğin önüne geçecek yeni istihdam olanaklarını sağlamak için uğraşıyoruz” dedi.

İsmail Say “Cumhurbaşkanımız liderliğinde güzel mücadeleler verdik”
Projelerin hayata geçirilmesi noktasında da pandemi dönemi gibi bir süreçte mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirten Başkan Say, “Pandemi döneminde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizde her yönüyle bütün dünyaya örnek güzel mücadeleler verdik. AK Belediyeler olarak, rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında, maskesinden hijyen paketine, okulların ve araçların dezenfektasyonuna kadar güzel hizmetler yaptık” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber