Başkan Görgülü'den Savcı Sayan'a Keledoş Daveti!

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.05.2021 - 17:15, Güncelleme: 02.05.2021 - 17:15
 

Başkan Görgülü'den Savcı Sayan'a Keledoş Daveti!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesapları üzerinde paylaştığı "İftarda Ağrı'nın meşhur tarihi Keledoş yemeği var" paylaşımına AK Parti Van İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü'den sahil manzaralı keledoş daveti yapıldı.

 Kendi Twiter hesabı üzerinde yaptığı " İftarda Ağrı'nın meşhur tarihi Keledoş yemeği var" paylaşımıyla 1800 yıllık Van'a ait olan yemeği sahiplenen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a Van'da her kesimden tepkiler yağdı.  Anlık verilen tepkiler sonrası Twitter'da Keledoş yemeği hangi ilimize aittir  paylaşımı da bu durumu daha da ateşlendirerek cevaplar ardı ardına gelmeye başladı.  Sosyal medya üzerinden dile getirilen  en anlamlı tepkilerden biri de AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığını resmi Twitter  sayfasında  "Değerli başkanım Savcı Sayan,  anketler sonucu değiştirmiyor. Tam kapanma sonrası  Vangölü eşliğinde sizleri Keledoş yemeğe bekleriz" diyerek Van kamuoyunda büyük takdir topladı.  Konuyla ilgili  gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Görgülü" Van üstü açık müze gibidir. Bin yıllık Tarihi ihtişamıyla kültür mirasımız olan   Van Kalesi, iki farklı gözleriyle dünyaya sevgiyi öğreten Van Kedisi, Guinness Rekorlar Kitabı'na girerek misafirperverliğin simgesi Van Kahvaltısı, Türkiye'nin en büyk gölü olan Vangölü'nün sodalı sularında yaşayan endemik canlı türlerinden Van Balığı namı diğer Uçan Balık,  birçok manevi zenginliklerimizi sıralayabiliriz. Komşu ilimiz Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın sahiplendği Keledoşomuz bizim  1800'dan daha fazla coğrafi işareti olan tescilli meşhur yemeğimizdir. Bu anlamda mavi rengi sularıyla Vangölü sahilinde sayın Başkan Savcı Sayan'a Keledoş yemeği daveti yapıyoruz" diyen görgülü" Keledoş'un hem tarihi derinliklerine inerek, hemde yapımı hakkında kendilerini bilgilendireceğiz" dedi.
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesapları üzerinde paylaştığı "İftarda Ağrı'nın meşhur tarihi Keledoş yemeği var" paylaşımına AK Parti Van İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü'den sahil manzaralı keledoş daveti yapıldı.

 Kendi Twiter hesabı üzerinde yaptığı " İftarda Ağrı'nın meşhur tarihi Keledoş yemeği var" paylaşımıyla 1800 yıllık Van'a ait olan yemeği sahiplenen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a Van'da her kesimden tepkiler yağdı.  Anlık verilen tepkiler sonrası Twitter'da Keledoş yemeği hangi ilimize aittir  paylaşımı da bu durumu daha da ateşlendirerek cevaplar ardı ardına gelmeye başladı. 
Sosyal medya üzerinden dile getirilen  en anlamlı tepkilerden biri de AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığını resmi Twitter  sayfasında  "Değerli başkanım Savcı Sayan,  anketler sonucu değiştirmiyor. Tam kapanma sonrası  Vangölü eşliğinde sizleri Keledoş yemeğe bekleriz" diyerek Van kamuoyunda büyük takdir topladı. 
Konuyla ilgili  gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Görgülü" Van üstü açık müze gibidir. Bin yıllık Tarihi ihtişamıyla kültür mirasımız olan    Van Kalesi, iki farklı gözleriyle dünyaya sevgiyi öğreten Van Kedisi, Guinness Rekorlar Kitabı'na girerek misafirperverliğin simgesi Van Kahvaltısı, Türkiye'nin en büyk gölü olan Vangölü'nün sodalı sularında yaşayan endemik canlı türlerinden Van Balığı namı diğer Uçan Balık,  birçok manevi zenginliklerimizi sıralayabiliriz. Komşu ilimiz Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın sahiplendği Keledoşomuz bizim  1800'dan daha fazla coğrafi işareti olan tescilli meşhur yemeğimizdir. Bu anlamda mavi rengi sularıyla Vangölü sahilinde sayın Başkan Savcı Sayan'a Keledoş yemeği daveti yapıyoruz" diyen görgülü" Keledoş'un hem tarihi derinliklerine inerek, hemde yapımı hakkında kendilerini bilgilendireceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber