Başkan Görgülü’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 15:37, Güncelleme: 08.03.2021 - 15:37
 

Başkan Görgülü’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Görgülü mesajında” "Tarih boyunca hep baş tacı ettiğimiz kadınlarımız, günümüz dünyasında kutsal annelik görevinin yanında iş hayatında da varlıklarını sürdürerek aile ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamaktadır" dedi. Kadınlarımız geleceğimizdir. Çocuklarımızı besler, eğitir, gözetir ve ömür boyu korurlar. Onlar, karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir. Çocuğu ve sevdiği erkek için dünyanın en güzel kucağına sahiptir. Kadınlarımızın toplumsal hayatta ve iş dünyasında hak ettikleri yere gelmeleri hepimizin temel sorumluluğu olmalıdır. Kadınlara yönelik her türlü şiddetin önünde durmak insanlık görevidir.  Bu duygu ve düşüncelerle , 8 Mart Dünya  Kadınlar Günü'nü kutlar, kadınlarımıza aile ve iş yaşamında sağlık, başarı ve mutluluk dilerim." İfadelerini kullandı.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Görgülü mesajında” "Tarih boyunca hep baş tacı ettiğimiz kadınlarımız, günümüz dünyasında kutsal annelik görevinin yanında iş hayatında da varlıklarını sürdürerek aile ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamaktadır" dedi.

Kadınlarımız geleceğimizdir. Çocuklarımızı besler, eğitir, gözetir ve ömür boyu korurlar. Onlar, karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir. Çocuğu ve sevdiği erkek için dünyanın en güzel kucağına sahiptir. Kadınlarımızın toplumsal hayatta ve iş dünyasında hak ettikleri yere gelmeleri hepimizin temel sorumluluğu olmalıdır. Kadınlara yönelik her türlü şiddetin önünde durmak insanlık görevidir.

 Bu duygu ve düşüncelerle , 8 Mart Dünya  Kadınlar Günü'nü kutlar, kadınlarımıza aile ve iş yaşamında sağlık, başarı ve mutluluk dilerim." İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber