Başkan Görgülü ''2023 hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyoruz

Gündem 02.06.2021 - 17:04, Güncelleme: 02.06.2021 - 17:04
 

Başkan Görgülü ''2023 hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyoruz

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü düzenlediği Yönetim Kurulu toplantısında " Dava aşkıyla hizmet etmek isteyen hemşehrilerimizi bir araya getirerek, geleceğe damga vurmak istiyoruz" dedi.

 AK Parti İpekyolu  ilçe teşkilat binasında gerçekleşen toplantıya  İlçe Başkanı Etem Görgülü, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Kadın Kolları Başkanı hazır bulundu. Yeni normalleşmenin ilk gününde dualarla başlayan toplantıda konuşan Başkan Görgülü "AK Parti teşkilatları hizmet aşkıyla yanan dava insanlarının bir araya gelerek oluşturduğu teşkilatlardır. Yeni çalışma döneminin önemine değinen Görgülü " Bizler burada yönetime yeni gelen arkadaşlar olarak çok büyük bir sorumluluk almış bulunmaktayız. 2023 seçimleri Ipekyolumuz, Vanımız, ülkemiz ve dünya açısından önemli bir dönüm noktası olacaktır. İlçemizde  görev dönemimiz içerisinde vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde, onların gönüllerini kazanarak ve dualarını alarak durmadan çalışacağız. Sınırlarımız içerisindeki köy ve  mahallelerimizde  çalınmadık kapı sevgisi kazanılmamış bir tek insan bile bırakmadan tevazu, samimiyet ve gayret bilinci ile çalışacağız" ifadelerini kullandı. İKRA HABER
AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü düzenlediği Yönetim Kurulu toplantısında " Dava aşkıyla hizmet etmek isteyen hemşehrilerimizi bir araya getirerek, geleceğe damga vurmak istiyoruz" dedi.

 AK Parti İpekyolu  ilçe teşkilat binasında gerçekleşen toplantıya  İlçe Başkanı Etem Görgülü, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Kadın Kolları Başkanı hazır bulundu.
Yeni normalleşmenin ilk gününde dualarla başlayan toplantıda konuşan Başkan Görgülü "AK Parti teşkilatları hizmet aşkıyla yanan dava insanlarının bir araya gelerek oluşturduğu teşkilatlardır.

Yeni çalışma döneminin önemine değinen Görgülü " Bizler burada yönetime yeni gelen arkadaşlar olarak çok büyük bir sorumluluk almış bulunmaktayız. 2023 seçimleri Ipekyolumuz, Vanımız, ülkemiz ve dünya açısından önemli bir dönüm noktası olacaktır. İlçemizde  görev dönemimiz içerisinde vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde, onların gönüllerini kazanarak ve dualarını alarak durmadan çalışacağız. Sınırlarımız içerisindeki köy ve  mahallelerimizde  çalınmadık kapı sevgisi kazanılmamış bir tek insan bile bırakmadan tevazu, samimiyet ve gayret bilinci ile çalışacağız" ifadelerini kullandı.

İKRA HABER

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber