BAŞKAN DİLCE 2021 YILININ İLK MESLEKİ EĞITIM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2021 - 21:50, Güncelleme: 12.01.2021 - 21:50
 

BAŞKAN DİLCE 2021 YILININ İLK MESLEKİ EĞITIM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

2021 yılının ilk İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Van Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat başkanlığında Tüm İş Konfederasyonu temsilen İl Başkanı Taner Dilce katıldı. Van Vali Yardımcı Ömer Faruk Canpolat başkanlığında yapılan toplantıda Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce'nin fikir ve önerileri heyet tarafından büyük takdirle karşılandı. İş Kur İl Müdürü Salih Serçe'nin 2020 yılı önemli projeleri arasında yer alan Dezavantajlı vatandaşların istihdamı (Engelli ve eski hükümlü) projelerinin ağır ve toplumsal önem taşıyan sadece İŞ Kur müdürlüğüne bırakmasından çok fazla ilerleme kaydetmedigi tespit edildiği dile getirildi. Tüm İş iş Konfederasyonu İl Başkanı Taner Dilce 'nin önerisi şu yöndeydi. Toplum için büyük önem arz eden bu tür projeler sadece İŞ Kur müdürlüğüne bırakılmasını ve biz Sivil Toplum Kuruluşlarının beraber çalışması sonucu projenin amacına ulaşacağına inandığını dile getirdi. Dilce 'nin bu önerisi kurul başkanı ve üyeleri tarafından kabul gördü.

2021 yılının ilk İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Van Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat başkanlığında Tüm İş Konfederasyonu temsilen İl Başkanı Taner Dilce katıldı.

Van Vali Yardımcı Ömer Faruk Canpolat başkanlığında yapılan toplantıda Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce'nin fikir ve önerileri heyet tarafından büyük takdirle karşılandı.

İş Kur İl Müdürü Salih Serçe'nin 2020 yılı önemli projeleri arasında yer alan Dezavantajlı vatandaşların istihdamı (Engelli ve eski hükümlü) projelerinin ağır ve toplumsal önem taşıyan sadece İŞ Kur müdürlüğüne bırakmasından çok fazla ilerleme kaydetmedigi tespit edildiği dile getirildi.
Tüm İş iş Konfederasyonu İl Başkanı Taner Dilce 'nin önerisi şu yöndeydi. Toplum için büyük önem arz eden bu tür projeler sadece İŞ Kur müdürlüğüne bırakılmasını ve biz Sivil Toplum Kuruluşlarının beraber çalışması sonucu projenin amacına ulaşacağına inandığını dile getirdi.
Dilce 'nin bu önerisi kurul başkanı ve üyeleri tarafından kabul gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber