BAŞKAN BAŞDİNÇ'TEN MÜJDE!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 23:49, Güncelleme: 14.01.2021 - 23:49
 

BAŞKAN BAŞDİNÇ'TEN MÜJDE!

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç 18. İmar uygulaması ile ilgili müjdeyi verdi. AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç sosyal medya hesabında " Beyüzümü Mahallesinin 15 yıldır çözülemeyen 18. İmar uygulamasıyla ilgili Büyükşehir Belediye İmar Daire Başkanlığında yapılan toplantısındaki kararda kronikleşmiş sorunun çözüme kavuşacağı müjdesini verdi. En kısa sürede vatandaşların mağduriyeti giderilecek diyen Başdinç " İmar sorunlarını kalıcı çözüme kavuşturma noktasında önemli adımlar attıklarını, bu sorunların çözümüyle beraber birçok sorun ve sıkıntıların ortadan kalkacağını söyledi.


AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç 18. İmar uygulaması ile ilgili müjdeyi verdi.

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç sosyal medya hesabında " Beyüzümü Mahallesinin 15 yıldır çözülemeyen 18. İmar uygulamasıyla ilgili Büyükşehir Belediye İmar Daire Başkanlığında yapılan toplantısındaki kararda kronikleşmiş sorunun çözüme kavuşacağı müjdesini verdi.
En kısa sürede vatandaşların mağduriyeti giderilecek diyen Başdinç " İmar sorunlarını kalıcı çözüme kavuşturma noktasında önemli adımlar attıklarını, bu sorunların çözümüyle beraber birçok sorun ve sıkıntıların ortadan kalkacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber