Başkan Başdinç Köy Ziyaretlerine Başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2020 - 17:28, Güncelleme: 22.09.2020 - 17:28
 

Başkan Başdinç Köy Ziyaretlerine Başladı

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç bir çok köy ve mahalle ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Yeni Köşk, Yeni Köy, Dilimli, Kolsatan,Kasımoğlu, Adıgüzel ve Otluca köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Köyün camisinde vatandaşlarla bir araya gelen başkan Başdinç köylülerin sorun ve taleplerini dinledi. Misafirperverliklerinden dolayı köylülere vatandaşlara teşekkür eden Başdinç, AK Parti olarak her zaman sahada ve vatandaşlarla içi içe olma geleneklerini devam ettirdiklerini söyledi. Ziyaret ettiği köylere gelerek buradaki vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulduklarını ifade eden Başdinç "Köylerdeki yapılan yatırımlar ve sorunları hakkında konuştuk. Sorunları yerinde görmek ve el birliğiyle çözüm üretmek düşüncesiyle yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Köyde yaşayan Vatandaşlarımız Türkiye'de ve dünyada yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve başarıya ulaştırdığı projelerin halkımız tarafından takdirle karşılandığını bir kez daha görmek bizleri çalışmalarımızda daha çok motive ediyor. Bu ziyaretlerimiz gerek köylerde olsun gerekse mahallelerde devam edecektir" dedi.


Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç bir çok köy ve mahalle ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Yeni Köşk, Yeni Köy, Dilimli, Kolsatan,Kasımoğlu, Adıgüzel ve Otluca köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Köyün camisinde vatandaşlarla bir araya gelen başkan Başdinç köylülerin sorun ve taleplerini dinledi. Misafirperverliklerinden dolayı köylülere vatandaşlara teşekkür eden Başdinç, AK Parti olarak her zaman sahada ve vatandaşlarla içi içe olma geleneklerini devam ettirdiklerini söyledi.

Ziyaret ettiği köylere gelerek buradaki vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulduklarını ifade eden Başdinç "Köylerdeki yapılan yatırımlar ve sorunları hakkında konuştuk. Sorunları yerinde görmek ve el birliğiyle çözüm üretmek düşüncesiyle yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Köyde yaşayan Vatandaşlarımız Türkiye'de ve dünyada yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve başarıya ulaştırdığı projelerin halkımız tarafından takdirle karşılandığını bir kez daha görmek bizleri çalışmalarımızda daha çok motive ediyor. Bu ziyaretlerimiz gerek köylerde olsun gerekse mahallelerde devam edecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber