Başhekim Çelik Erciş Kaymakamını ziyaret etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2021 - 18:52, Güncelleme: 13.01.2021 - 18:52
 

Başhekim Çelik Erciş Kaymakamını ziyaret etti

S.B.Ü. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik beraberindeki Hastane ARGE birim sorumlusu Fatma Erdemir ,Kalite destek birim sorumlusu Reyhan Çinik, ile birlikte Van'ın Erciş ilçe Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu'nu makamında ziyaret etti. Sağlık birimleri, personelleri ve sağlık adına yapılan uygulamalarla ilgili bilgiler veren Hastane Başhekimi Çelik , pandemi sürecindeki salgın yönetimi ve filyasyon çalışmaları yanında denetimler ve projeler hakkında da ayrıca bilgilendirmelerde bulundu. Ziyaretten dolayı teşekkür eden İlçe Kaymakamı Mehmetbeyoğlu, Başhekim ve ekibine sağlık çalışanlarına başardılar diledikten sonra çekilen hatıra fotoğrafının ardından oradan ayrıldılar.

S.B.Ü. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik beraberindeki Hastane ARGE birim sorumlusu Fatma Erdemir ,Kalite destek birim sorumlusu Reyhan Çinik, ile birlikte Van'ın Erciş ilçe Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Sağlık birimleri, personelleri ve sağlık adına yapılan uygulamalarla ilgili bilgiler veren Hastane Başhekimi Çelik , pandemi sürecindeki salgın yönetimi ve filyasyon çalışmaları yanında denetimler ve projeler hakkında da ayrıca bilgilendirmelerde bulundu.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden İlçe Kaymakamı Mehmetbeyoğlu, Başhekim ve ekibine sağlık çalışanlarına başardılar diledikten sonra çekilen hatıra fotoğrafının ardından oradan ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber