Balıkesir Edremit’ten Van Edremit’e Gönül Köprüsü Kuruldu

Kültür-Sanat 01.03.2024 - 20:15, Güncelleme: 01.03.2024 - 20:24
 

Balıkesir Edremit’ten Van Edremit’e Gönül Köprüsü Kuruldu

Balıkesir Edremit’te yaşayan eğitimci Çetin Evren, “Edremit Körfezi Vanlılar Derneği’ni kurdu.

Van kültürünü bu eşsiz coğrafyada yaşatmayı hedefleyen bir grup gönüllü,  Vanlı eğitimci Çetin Evren başkanlığında  "Edremit Körfezi Vanlılar Derneği’ni kurarak, Şark’tan Garb’a gönül köprüsü kurdu. Körfez’de yaşayan 10 bine yakın Vanlıyı bir araya getirerek Van'ın zengin kültürel mirasını ve sanatsal değerlerini tanıtmak, korumak ve yaşatmak amacıyla kurulmuştur. Edremit Körfezi Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Evren yaptığı açıklamada: “Van'ın ruhunu ve kültürünü keşfetmek, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için bize katılın. Edremit Körfezi Vanlılar Derneği olarak, Edremit Körfezi'nde yaşayan herkesi kültürel etkinliklerimize katılmaya ve Van kültürünü keşfetmeye davet ediyoruz. Sizler de bu eşsiz deneyime ortak olun, kültürel mirasımızı koruyup yaşatmak için bize katılın” dedi.  Detaylı bilgi ve etkinlik takvimi için "Edremit Körfezi Vanlılar Derneği’ni sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. Van Haber – Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler İletişim Bilgileri: Edremit Körfezi Vanlılar Derneği Adres : Gazicelal Mah.4/B Edremit/Balıkesir Telefon: 05053144965  E-posta: cetinevren95@gmail.com
Balıkesir Edremit’te yaşayan eğitimci Çetin Evren, “Edremit Körfezi Vanlılar Derneği’ni kurdu.

Van kültürünü bu eşsiz coğrafyada yaşatmayı hedefleyen bir grup gönüllü,  Vanlı eğitimci Çetin Evren başkanlığında  "Edremit Körfezi Vanlılar Derneği’ni kurarak, Şark’tan Garb’a gönül köprüsü kurdu.

Körfez’de yaşayan 10 bine yakın Vanlıyı bir araya getirerek Van'ın zengin kültürel mirasını ve sanatsal değerlerini tanıtmak, korumak ve yaşatmak amacıyla kurulmuştur.

Edremit Körfezi Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Evren yaptığı açıklamada: “Van'ın ruhunu ve kültürünü keşfetmek, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için bize katılın. Edremit Körfezi Vanlılar Derneği olarak, Edremit Körfezi'nde yaşayan herkesi kültürel etkinliklerimize katılmaya ve Van kültürünü keşfetmeye davet ediyoruz. Sizler de bu eşsiz deneyime ortak olun, kültürel mirasımızı koruyup yaşatmak için bize katılın” dedi. 

Detaylı bilgi ve etkinlik takvimi için "Edremit Körfezi Vanlılar Derneği’ni sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Van Haber Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

İletişim Bilgileri:

Edremit Körfezi Vanlılar Derneği Adres :

Gazicelal Mah.4/B Edremit/Balıkesir

Telefon: 05053144965

 E-posta: cetinevren95@gmail.com

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber