BAKAN KASAPOĞLU’NDAN TUŞBA’YA 3 BÜYÜK MÜJDE!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2021 - 11:07, Güncelleme: 29.01.2021 - 11:07
 

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN TUŞBA’YA 3 BÜYÜK MÜJDE!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tuşba İlçesi’ne 1 adet yüzme havuzu, 1 adet çok amaçlı spor kompleksi ve 5 adet futbol sahası müjdesini verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun, ilçeye 1 adet yüzme havuzu, 1 adet çok amaçlı spor kompleksi ve 5 adet futbol sahasının 2021 yatırım programına alındığının müjdesini verdiğini dile getiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, “Ülke gençliğinin geleceğine yön veren önemli yatırımlara imza atan Gençlik ve Spor Bakanlığı, ilçemizde de gerçekleştireceği yatırımlarla kentin gelişimine önemli katkı sağlayacak. Bakanlığın, 2021 yılı yatırım programına aldığı tesisler ilçe gençlerinin en iyi koşullarda sportif faaliyetlerini gerçekleştirmesine vesile olacak” dedi. Bakanlık tarafından Tuşba’ya yapılacak projeler için Bakan Kasapoğlu’na teşekkür eden Başkan Akman, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bizleri arayarak ilçemize yeni müjdeler verdi. Bakanlık tarafından ilçemize yapılacak olan bu tesisler, bizler için bir kazanç olacak. Sayın Bakanımıza vermiş olduğu müjdeler için ilçemiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tuşba İlçesi’ne 1 adet yüzme havuzu, 1 adet çok amaçlı spor kompleksi ve 5 adet futbol sahası müjdesini verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun, ilçeye 1 adet yüzme havuzu, 1 adet çok amaçlı spor kompleksi ve 5 adet futbol sahasının 2021 yatırım programına alındığının müjdesini verdiğini dile getiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, “Ülke gençliğinin geleceğine yön veren önemli yatırımlara imza atan Gençlik ve Spor Bakanlığı, ilçemizde de gerçekleştireceği yatırımlarla kentin gelişimine önemli katkı sağlayacak. Bakanlığın, 2021 yılı yatırım programına aldığı tesisler ilçe gençlerinin en iyi koşullarda sportif faaliyetlerini gerçekleştirmesine vesile olacak” dedi.

Bakanlık tarafından Tuşba’ya yapılacak projeler için Bakan Kasapoğlu’na teşekkür eden Başkan Akman, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bizleri arayarak ilçemize yeni müjdeler verdi. Bakanlık tarafından ilçemize yapılacak olan bu tesisler, bizler için bir kazanç olacak. Sayın Bakanımıza vermiş olduğu müjdeler için ilçemiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber