Asırlık Çınardan Önemli Nasihat; ‘Geçmişte CHP Zamanında Kıtlık Vardı Bolluk Zamanımızda Asrımızın da Cumhurbaşkanı Var’

Gündem 19.01.2023 - 17:33, Güncelleme: 19.01.2023 - 17:43
 

Asırlık Çınardan Önemli Nasihat; ‘Geçmişte CHP Zamanında Kıtlık Vardı Bolluk Zamanımızda Asrımızın da Cumhurbaşkanı Var’

Görentaş Seyidi Muhammed Emin Görentaş AK Parti Van İl Tanıtım Medya Başkanı Sinan Başak’ı ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hayır dualarında bulundu.

  Görentaş Seyidi Muhammed Emin Görentaş AK Parti Van İl Tanıtım Medya Başkanı Sinan Başak’ı ziyaret ederek,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hayır dualarında bulundu.   AK Parti Van İl Tanıtım Medya Başkanı Sinan Başak’ı ziyaret eden 100 yaşındaki Hz.Hasan’ın torunu Şeyh Abdulkadir Geylani’nin oğlu, Şeyh Muhammed Tayyar’ın metfun olduğu Van'a bağlı Çatak'ın Görentaş köyünde Seyitlerinden Muhammed Emin Görentaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hayır duasından bulunduktan sonra çok önemli nasihatlerde bulundu.   “ GEÇMİŞTE KITLIK VARDI, ASRIMIZNDA İMANLI CUMHURBAŞKANI VAR”   100 yaşındaki asırlık çınar Seyit Muhammed Emin Görentaş, ziyareti sırasında sık, sık geçmişte olan kıtlık ve yoksulluk için duygulu sözlerle dua ederek devam etti. Geçmişte kıtlık vardı. Aile eşrafı bir tas çorbayı beraber aynı sofraya oturarak içiyorlardı. Tabi bunun yanında imanlı bir nesilde vardı. Buna bağlı sevgi ve saygı da vardı.  Bırakın Kürtçe konuşmayı son kitabımız Kur’anı Kerim’i gizlice okuyabiliyorduk. Evlerimizde veya medreselerimizin önüne bir nöbetçi koyarak ibadetlerimizi ancak yapabiliyorduk. Hamd olsun ki asrımızın lideri ümmetin umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde tüm yasakları ortadan kaldırarak yeni bir asrın kapısını açtı.   “HERKESİN BİR HESABI VARSA ALLAH’INDA BİR HESABI VAR”   2023 seçim süreçleri ile alakalı önemli tecrübelerini aktaran Seyit Muhammed Emin Görentaş, adeta küfrün yanında bileşenlerin beyhude hesaplarını bertaraf eden Allah’ın da büyük hesabı vardır. Şüphesiz Allah her şeyi duyan ve işitendir. Baş örtüye karşı islamiyete karşı bileşenlerin hesabı yerle yeksan olacak.   ASRIN LİDERİ ERDOĞAN’A DAHA FAZLA DESTEK OLMALIYIZ”   İktidara gelmesiyle tıpkı rahmetli Adnan Menderes gibi döneminde bolluk ve bereket olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize çok büyük hizmetleri oldu ve olmaya da devam edecek. Önümüzdeki seçimin iki ucu keskin virajdır. Bir ucu Büyük bağımsız Türkiye yoludur, diğer yoluda batıl yoludur. Burdan tüm kardeşlerimizin liderimize daha fazla destek vermesini istiyorum” dedi. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Tanıtım Medya Başkanı Sinan Başak, sizler bizler için çok kıymetlisiniz. Gençliğe verilecek en büyük eser sizin gibi Allah dostların nasihatidir” diyerek Seyit Muhammed Emin Görentaş’ın elini öperek uğurladı.
Görentaş Seyidi Muhammed Emin Görentaş AK Parti Van İl Tanıtım Medya Başkanı Sinan Başak’ı ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hayır dualarında bulundu.
 
Görentaş Seyidi Muhammed Emin Görentaş AK Parti Van İl Tanıtım Medya Başkanı Sinan Başak’ı ziyaret ederek,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hayır dualarında bulundu.
 
AK Parti Van İl Tanıtım Medya Başkanı Sinan Başak’ı ziyaret eden 100 yaşındaki Hz.Hasan’ın torunu Şeyh Abdulkadir Geylani’nin oğlu, Şeyh Muhammed Tayyar’ın metfun olduğu Van'a bağlı Çatak'ın Görentaş köyünde Seyitlerinden Muhammed Emin Görentaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hayır duasından bulunduktan sonra çok önemli nasihatlerde bulundu.
 
“ GEÇMİŞTE KITLIK VARDI, ASRIMIZNDA İMANLI CUMHURBAŞKANI VAR”
 
100 yaşındaki asırlık çınar Seyit Muhammed Emin Görentaş, ziyareti sırasında sık, sık geçmişte olan kıtlık ve yoksulluk için duygulu sözlerle dua ederek devam etti. Geçmişte kıtlık vardı. Aile eşrafı bir tas çorbayı beraber aynı sofraya oturarak içiyorlardı. Tabi bunun yanında imanlı bir nesilde vardı. Buna bağlı sevgi ve saygı da vardı.  Bırakın Kürtçe konuşmayı son kitabımız Kur’anı Kerim’i gizlice okuyabiliyorduk. Evlerimizde veya medreselerimizin önüne bir nöbetçi koyarak ibadetlerimizi ancak yapabiliyorduk. Hamd olsun ki asrımızın lideri ümmetin umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde tüm yasakları ortadan kaldırarak yeni bir asrın kapısını açtı.
 
“HERKESİN BİR HESABI VARSA ALLAH’INDA BİR HESABI VAR”
 
2023 seçim süreçleri ile alakalı önemli tecrübelerini aktaran Seyit Muhammed Emin Görentaş, adeta küfrün yanında bileşenlerin beyhude hesaplarını bertaraf eden Allah’ın da büyük hesabı vardır. Şüphesiz Allah her şeyi duyan ve işitendir. Baş örtüye karşı islamiyete karşı bileşenlerin hesabı yerle yeksan olacak.
 
ASRIN LİDERİ ERDOĞAN’A DAHA FAZLA DESTEK OLMALIYIZ”
 
İktidara gelmesiyle tıpkı rahmetli Adnan Menderes gibi döneminde bolluk ve bereket olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize çok büyük hizmetleri oldu ve olmaya da devam edecek. Önümüzdeki seçimin iki ucu keskin virajdır. Bir ucu Büyük bağımsız Türkiye yoludur, diğer yoluda batıl yoludur. Burdan tüm kardeşlerimizin liderimize daha fazla destek vermesini istiyorum” dedi.
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Tanıtım Medya Başkanı Sinan Başak, sizler bizler için çok kıymetlisiniz. Gençliğe verilecek en büyük eser sizin gibi Allah dostların nasihatidir” diyerek Seyit Muhammed Emin Görentaş’ın elini öperek uğurladı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber