AK Parti Tuşba İlçe Teşkilatından Başkan Uğurlu'ya ziyaret

Gündem 25.03.2022 - 01:26, Güncelleme: 25.03.2022 - 01:26
 

AK Parti Tuşba İlçe Teşkilatından Başkan Uğurlu'ya ziyaret

AK Parti Tuşba İlçe Başkan Yardımcıları Naci Koçak ve Abdullah Kızıltaş, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

  AK Parti Tuşba İlçe Halkla İlişkiler biriminden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Naci Koçak ve Tanıtım Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Kızıltaş, Tüketicileri Koruma Haftası nedeniyle, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek, güncel konular hakkında istişarelerde bulundular. Bilinçli bir toplum oluşmasında ve tüketici hakları konusunda oldukça verimli çalışmalar yaparak, kamuoyuna hizmet veren Başkan Erhan Uğurlu ve yönetimi tebrik ediyoruz diyen Koçak " Uzun zamandır gazetecilik mesleğinde ve kişiliğinde her zaman taktir ettiğimiz bir isimdir. Tüketici hakları konusunda üstlendiği görevi sürekli olarak yakinen takip ediyorum. Gerçekten canı gönülden çalışarak güzel işlere imza atıyor. Bizler de üzerimize düşen ne varsa kardeşim dediğim Erhan Uğurlu'nun yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle Tüketici Koruma Haftası'nı kutlar, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum" dedi.   "Memleketimiz için kim hizmet ediyorsa bizim başımızın tacıdır" diyen Başkan Yardımcısı Abdullah Kızıltaş " İlimizde STK'lar içerisinde elzem  olan  Tüketiciler Birliği Van Şube Derneği gerçekten taktirde şayan faaliyetler gerçekleştiriyor. Her platformda bizler için yani tüketiciler için inanılmaz gayretler sarf eden Başkan Erhan Uğurlu  kutluyorum. Yapılan çalışmaları görünce oldukça mutlu oluyoruz. Bizler başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İlçe Başkanımız Mehmet Nuri Başdinç'in selamlarını kendilerine ilettik. Bu anlamda hizmet eden kim varsa destekçisi olacağız. Bu hafta herkes için önemlidir. Bu duygularla Tüketiciyi Koruma Haftası'nı Başkanımız Erhan Uğurlu'nun şahsında kutluyorum " ifadelerini kullandı. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Uğurlu " Anlamlı ziyaret bizleri oldukça memnun etti. Farkındalık çalışmalarımızı süratli bir şekilde devam ettiriyoruz. Hak arama cesaretini tüketicilere öğretiyoruz. Bizler konuda uzman ekip arkadaşlarımızla sahada çalıyoruz.  Amacımız halka hizmettir. Her türlü tüketici sorunlarında mesai saati gözetmeksizin tüketicilerimizin yanındayız" cümlelerini kullandı.
AK Parti Tuşba İlçe Başkan Yardımcıları Naci Koçak ve Abdullah Kızıltaş, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

 

AK Parti Tuşba İlçe Halkla İlişkiler biriminden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Naci Koçak ve Tanıtım Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Kızıltaş, Tüketicileri Koruma Haftası nedeniyle, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek, güncel konular hakkında istişarelerde bulundular.


Bilinçli bir toplum oluşmasında ve tüketici hakları konusunda oldukça verimli çalışmalar yaparak, kamuoyuna hizmet veren Başkan Erhan Uğurlu ve yönetimi tebrik ediyoruz diyen Koçak " Uzun zamandır gazetecilik mesleğinde ve kişiliğinde her zaman taktir ettiğimiz bir isimdir. Tüketici hakları konusunda üstlendiği görevi sürekli olarak yakinen takip ediyorum. Gerçekten canı gönülden çalışarak güzel işlere imza atıyor. Bizler de üzerimize düşen ne varsa kardeşim dediğim Erhan Uğurlu'nun yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle Tüketici Koruma Haftası'nı kutlar, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum" dedi.

 

"Memleketimiz için kim hizmet ediyorsa bizim başımızın tacıdır" diyen Başkan Yardımcısı Abdullah Kızıltaş " İlimizde STK'lar içerisinde elzem  olan  Tüketiciler Birliği Van Şube Derneği gerçekten taktirde şayan faaliyetler gerçekleştiriyor.
Her platformda bizler için yani tüketiciler için inanılmaz gayretler sarf eden Başkan Erhan Uğurlu  kutluyorum. Yapılan çalışmaları görünce oldukça mutlu oluyoruz. Bizler başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İlçe Başkanımız Mehmet Nuri Başdinç'in selamlarını kendilerine ilettik. Bu anlamda hizmet eden kim varsa destekçisi olacağız. Bu hafta herkes için önemlidir. Bu duygularla Tüketiciyi Koruma Haftası'nı Başkanımız Erhan Uğurlu'nun şahsında kutluyorum " ifadelerini kullandı.


Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Uğurlu " Anlamlı ziyaret bizleri oldukça memnun etti. Farkındalık çalışmalarımızı süratli bir şekilde devam ettiriyoruz. Hak arama cesaretini tüketicilere öğretiyoruz. Bizler konuda uzman ekip arkadaşlarımızla sahada çalıyoruz. 


Amacımız halka hizmettir. Her türlü tüketici sorunlarında mesai saati gözetmeksizin tüketicilerimizin yanındayız" cümlelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber