AK PARTİ TUŞBA İLÇE BAŞKANI BAŞDİNÇ'TEN BİR MÜJDE DAHA!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2021 - 16:46, Güncelleme: 17.01.2021 - 16:46
 

AK PARTİ TUŞBA İLÇE BAŞKANI BAŞDİNÇ'TEN BİR MÜJDE DAHA!

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, İlçeye yapılacak 150 kapasiteli hastane müjdesini verdi. 2021 yılı yatırım proğramına İlçeye 150 kapasiteli hastane yapılacağı müjdesini veren AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç " Her geçen gün müjdelerimizi peş peşe açıklıyoruz. Müjdesini daha birkaç gün önce verdiğimiz 18. İmar uygulamasından sonra bugünde hamd olsun Tuşba İlçemize yapılacak hastane yapımı müjdesini paylaşıyoruz. Hamd olsun mutluyuz ve gururluyuz. Başkan Başdinç " İl başkanımız sayın Kayhan Türkmenoğlu'nun belirlediği Stratejik eylem planı ile 2021 yılı Van için Tuşba için bir milat olacaktır" diyerek Tuşba'ya yapılacak yatırımların şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, İlçeye yapılacak 150 kapasiteli hastane müjdesini verdi.
2021 yılı yatırım proğramına İlçeye 150 kapasiteli hastane yapılacağı müjdesini veren AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç " Her geçen gün müjdelerimizi peş peşe açıklıyoruz. Müjdesini daha birkaç gün önce verdiğimiz 18. İmar uygulamasından sonra bugünde hamd olsun Tuşba İlçemize yapılacak hastane yapımı müjdesini paylaşıyoruz. Hamd olsun mutluyuz ve gururluyuz.
Başkan Başdinç " İl başkanımız sayın Kayhan Türkmenoğlu'nun belirlediği Stratejik eylem planı ile 2021 yılı Van için Tuşba için bir milat olacaktır" diyerek Tuşba'ya yapılacak yatırımların şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber