AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç’ten 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2021 - 16:02, Güncelleme: 13.03.2021 - 16:02
 

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Başdinç’ten 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Başdinç “mesajında, ülkemizde ve ilimizde  sağlık alanında önemli çalışmalara imza atan başta doktorların olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutladığını belirtti. Bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin temel göstergelerinden birisinin de sağlık hizmetlerinde ulaştığı seviye olduğunu aktaran Başdinç  şunları kaydetti.  “Vatandaşlarımız da bu hizmetlerden daha etkin bir şekilde yararlanmaktadırlar. Ülkemiz tıp alanında dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmadığı gibi, hekim ve sağlık çalışanlarımız da sürekli kendilerini yenileyerek geliştirmişlerdir.  Bu duygu ve düşüncelerle; vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayat sürmesi için en zor koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan başta doktorlarımız, hemşirelerimiz ve ebelerimiz olmak üzere kurumun her kademesindeki tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Başdinç “mesajında, ülkemizde ve ilimizde  sağlık alanında önemli çalışmalara imza atan başta doktorların olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutladığını belirtti. Bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin temel göstergelerinden birisinin de sağlık hizmetlerinde ulaştığı seviye olduğunu aktaran Başdinç  şunları kaydetti.  “Vatandaşlarımız da bu hizmetlerden daha etkin bir şekilde yararlanmaktadırlar. Ülkemiz tıp alanında dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmadığı gibi, hekim ve sağlık çalışanlarımız da sürekli kendilerini yenileyerek geliştirmişlerdir.

 Bu duygu ve düşüncelerle; vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayat sürmesi için en zor koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan başta doktorlarımız, hemşirelerimiz ve ebelerimiz olmak üzere kurumun her kademesindeki tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” İfadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber