AK PARTİ ÖZALP KOORDİNATÖRÜ FİDAN "BOGAZİÇİ EYLEMLERİ ÜZERİNDEN CUMHURBAŞKANIMIZI HEDEF ALDILAR"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2021 - 20:13, Güncelleme: 12.01.2021 - 20:13
 

AK PARTİ ÖZALP KOORDİNATÖRÜ FİDAN "BOGAZİÇİ EYLEMLERİ ÜZERİNDEN CUMHURBAŞKANIMIZI HEDEF ALDILAR"

AK Parti Özalp İlçe Koordinatörü Handan Fidan , Teşkilat Başkanı Ercan Ağar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yaptığı haftalık olağan toplantısında darbe çığırtkanlığı yapanlar ile Boğaziçi eylemleri aynı güruhlar tarafından planlandığını vurguladı. Özalp İlçe Koordinatörü olarak atandığı günden bu yana teşkilat başkanı Ercan Ağar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile toplantılarını aksatmayan Handan Fidan, Chp'li Fikri Sağlar, Gazeteci Can Ataklı, eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ ve Boğaziçi Kampüsü'nde yapılan eylemler üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığını söyledi. Fidan" Darbe çığırtkanlığı yaparak demokrasinin kalbine hançer saplamak istiyen bu zavallı güruhlar bu kezde Boğaziçi eylemleriyle tekrar kendilerini göstermişlerdir. Kahraman milletimiz bu tür kirli oyunları her defasında bertaraf etmiştir. Bizler AK Teşkilatları olarak ülkemizin bölünmez bütünlüğünü muhafaza ederek halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızın emeklerini boşa çıkarmayacağız. Bu sıkıntılı süreçten geçerken sosyal medyanın önemini teşkilat mensuplarına aktaran Fidan " Parti propagandanızı doğru ve hızlı yapabilmenin yolu sosyal medyadır. Öte yandan Mahalle Başkanlarının görev ve sorumluluklarının çok büyük olduğunun altını çizen Fidan" Mahalle başkanlarımız adeta bizim sesimiz ve nefesimizdir. Aktif saha çalışmalarında sorun ve sıkıntıları rahatlıkla anlatabiliyorlar. Bunların çözümü ve güçlü teşkilatların kurulması için sizler bizleri çalıştıracaksınız" dedi.


AK Parti Özalp İlçe Koordinatörü Handan Fidan , Teşkilat Başkanı Ercan Ağar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile yaptığı haftalık olağan toplantısında darbe çığırtkanlığı yapanlar ile Boğaziçi eylemleri aynı güruhlar tarafından planlandığını vurguladı.
Özalp İlçe Koordinatörü olarak atandığı günden bu yana teşkilat başkanı Ercan Ağar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile toplantılarını aksatmayan Handan Fidan, Chp'li Fikri Sağlar, Gazeteci Can Ataklı, eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ ve Boğaziçi Kampüsü'nde yapılan eylemler üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığını söyledi.
Fidan" Darbe çığırtkanlığı yaparak demokrasinin kalbine hançer saplamak istiyen bu zavallı güruhlar bu kezde Boğaziçi eylemleriyle tekrar kendilerini göstermişlerdir.
Kahraman milletimiz bu tür kirli oyunları her defasında bertaraf etmiştir. Bizler AK Teşkilatları olarak ülkemizin bölünmez bütünlüğünü muhafaza ederek halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızın emeklerini boşa çıkarmayacağız.
Bu sıkıntılı süreçten geçerken sosyal medyanın önemini teşkilat mensuplarına aktaran Fidan " Parti propagandanızı doğru ve hızlı yapabilmenin yolu sosyal medyadır.
Öte yandan Mahalle Başkanlarının görev ve sorumluluklarının çok büyük olduğunun altını çizen Fidan" Mahalle başkanlarımız adeta bizim sesimiz ve nefesimizdir. Aktif saha çalışmalarında sorun ve sıkıntıları rahatlıkla anlatabiliyorlar. Bunların çözümü ve güçlü teşkilatların kurulması için sizler bizleri çalıştıracaksınız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber