AK Parti Kadın Kolları Başkanı Duran Ev Ziyaretlerine Başladı

Gündem 05.06.2021 - 13:18, Güncelleme: 05.06.2021 - 13:34
 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Duran Ev Ziyaretlerine Başladı

Koronavirüs döneminde çalışmalarını dijital ortamlarda başarılı bir şekilde yürüten AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanlığı, normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte saha çalışmalarına başladı.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Parti çalışmaları kapsamında evleri ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geliyor. Dünya genelinde yaşanan salgın nedeniyle çalışmalarını bir süre dijital ortamlarda sürdürdüklerini belirten Duran, kısmi normalleşmeyle birlikte tüm kadın teşkilatı ile beraber saha çalışmalarına başladıklarını söyledi. Salgının ilk gününden itibaren vatandaşlarla gönül bağlarını koparmadıklarının altını çizen Başkan Duran, “Pandemi döneminde hepimiz vaktimizin çoğunu evlerde geçirdik. Ancak teşkilatlarımız olarak bu süreçte de boş durmadık. Teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak toplantılarımızı gerçekleştirmeye devam ettik. Bunun yanı sıra partililerimiz, yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımız ile telefon aramaları gerçekleştirerek, hasbihal etme fırsatı bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın 1 Haziran itibariyle açıkladığı normalleşme süreciyle birlikte pandemi kuralları çerçevesinde saha çalışmalarımıza tekrardan başladık. Pandemi sürecinde fedakârca davranan halkımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Hep beraber eski günlere kavuşacağımız günü bekliyoruz. Bunu hep beraber başaracağız inşallah. İl Kadın Kolları Teşkilatımız olarak halkımızla henüz kucaklaşamasak da bir araya gelme fırsatımız oluyor. AK Parti olarak sahada halkımızın yanında olacağız, çalmadık kapı bırakmayacağız. 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu vesileyle tüm teşkilatımıza saha çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. Yerel Van Haber-Furkan Bayram
Koronavirüs döneminde çalışmalarını dijital ortamlarda başarılı bir şekilde yürüten AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanlığı, normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte saha çalışmalarına başladı.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Parti çalışmaları kapsamında evleri ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geliyor. Dünya genelinde yaşanan salgın nedeniyle çalışmalarını bir süre dijital ortamlarda sürdürdüklerini belirten Duran, kısmi normalleşmeyle birlikte tüm kadın teşkilatı ile beraber saha çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Salgının ilk gününden itibaren vatandaşlarla gönül bağlarını koparmadıklarının altını çizen Başkan Duran, “Pandemi döneminde hepimiz vaktimizin çoğunu evlerde geçirdik. Ancak teşkilatlarımız olarak bu süreçte de boş durmadık. Teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak toplantılarımızı gerçekleştirmeye devam ettik. Bunun yanı sıra partililerimiz, yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımız ile telefon aramaları gerçekleştirerek, hasbihal etme fırsatı bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın 1 Haziran itibariyle açıkladığı normalleşme süreciyle birlikte pandemi kuralları çerçevesinde saha çalışmalarımıza tekrardan başladık. Pandemi sürecinde fedakârca davranan halkımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Hep beraber eski günlere kavuşacağımız günü bekliyoruz. Bunu hep beraber başaracağız inşallah. İl Kadın Kolları Teşkilatımız olarak halkımızla henüz kucaklaşamasak da bir araya gelme fırsatımız oluyor. AK Parti olarak sahada halkımızın yanında olacağız, çalmadık kapı bırakmayacağız. 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu vesileyle tüm teşkilatımıza saha çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yerel Van Haber-Furkan Bayram

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber