AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü'den Van'ın Kurtuluş Yıl Dönümü Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2021 - 13:19, Güncelleme: 02.04.2021 - 13:19
 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü'den Van'ın Kurtuluş Yıl Dönümü Mesajı

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü 2 Nisan Van'ın Kurtuluş Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Görgülü mesajında" Van'ın düşman işgalinden kurtarılışının 103. yılını kutladıklarını belirtti.Görgülü "Her yıl kutladığımız bu kurtuluş günlerinin ne kadar önemli zaferler olduğunu tekrar tekrar idrak ediyoruz. O dönemde benzeri görülmemiş katliamlara sahne olan Van'ımız, atalarımızın kahramanlıkları, feraset ve cesaretleri sonucu yeniden düşman unsurlarından kurtarıldı. Bu güzel memleketi düşman işgalinden kurtaran ecdadımızı bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz" dedi.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü 2 Nisan Van'ın Kurtuluş Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Görgülü mesajında" Van'ın düşman işgalinden kurtarılışının 103. yılını kutladıklarını belirtti.
Görgülü "Her yıl kutladığımız bu kurtuluş günlerinin ne kadar önemli zaferler olduğunu tekrar tekrar idrak ediyoruz. O dönemde benzeri görülmemiş katliamlara sahne olan Van'ımız, atalarımızın kahramanlıkları, feraset ve cesaretleri sonucu yeniden düşman unsurlarından kurtarıldı. Bu güzel memleketi düşman işgalinden kurtaran ecdadımızı bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber