AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü’den Muhtarlara ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 23:25, Güncelleme: 14.01.2021 - 23:25
 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü’den Muhtarlara ziyaret

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü ve yönetim kurulu üyeleri mahalle muhtarlarını ziyaret etti. AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İlçe sınırlarına bağlı bağlı Bahçıvan, Serhat, Karşıyaka, Yeni Mahalle, Esenler ve Hatuniye mahalle muhtarlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Muhtarların özellikle yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yapan Başkan Görgülü “Muhtarlarımız mahallelerimizin sesidir. Bizler Muhtarlarımızdan gelen talepleri her zaman önemsiyor ve kendilerine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi. İlçe yönetimi olarak Mahalle teşkilatlarının ve muhtarlıkların iletişiminin önemine değinen Görgülü; "Yerel Yönetimlerimizde, yönetim mekanizmasındaki en temel parça olması ve halka en yakın yönetim birimi olması sebebiyle muhtarlıklarımız önemli ve ayrıcalıklı bir konuma sahiptir. Mahalle bazlı Teşkilatlarımızın ve Yerel yönetim birim başkanlıklarımızın her daim muhtarlarımızla iletişim halinde olması bizler için çok önemlidir. Biz ve her daim Muhtarlarımızla iletişim halinde olmak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. AK Parti gibi Türkiye’nin en önemli siyasi partisinin İlçe Başkanının ve Teşkilatının ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını belirten muhtarlar, benzer ziyaretlerin karşılıklı olarak sürekli olması temennilerinde bulundu. Son olarak Muhtarlara hediye takdim eden Görgülü çalışmalarından başarı temennisinden bulundu.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü ve yönetim kurulu üyeleri mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İlçe sınırlarına bağlı bağlı Bahçıvan, Serhat, Karşıyaka, Yeni Mahalle, Esenler ve Hatuniye mahalle muhtarlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Muhtarların özellikle yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yapan Başkan Görgülü “Muhtarlarımız mahallelerimizin sesidir. Bizler Muhtarlarımızdan gelen talepleri her zaman önemsiyor ve kendilerine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

İlçe yönetimi olarak Mahalle teşkilatlarının ve muhtarlıkların iletişiminin önemine değinen Görgülü; "Yerel Yönetimlerimizde, yönetim mekanizmasındaki en temel parça olması ve halka en yakın yönetim birimi olması sebebiyle muhtarlıklarımız önemli ve ayrıcalıklı bir konuma sahiptir.

Mahalle bazlı Teşkilatlarımızın ve Yerel yönetim birim başkanlıklarımızın her daim muhtarlarımızla iletişim halinde olması bizler için çok önemlidir. Biz ve her daim Muhtarlarımızla iletişim halinde olmak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
AK Parti gibi Türkiye’nin en önemli siyasi partisinin İlçe Başkanının ve Teşkilatının ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını belirten muhtarlar, benzer ziyaretlerin karşılıklı olarak sürekli olması temennilerinde bulundu.
Son olarak Muhtarlara hediye takdim eden Görgülü çalışmalarından başarı temennisinden bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber