AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü Mahalle Başkanı Atamalarını Tamamladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2021 - 22:39, Güncelleme: 18.03.2021 - 22:39
 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü Mahalle Başkanı Atamalarını Tamamladı

Büyük yeniliklerle teşkilatlarını güçlendiren AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü 50 Mahalle Başkanlarına görev yetki belgelerini verdi. AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, başkanlığında düzenlenen toplantıda mahalle başkanlarının görev ve faaliyetleri konuşuldu. Coşkulu geçen mahalle başkanları toplantısında konuşan AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü "Güçlü Olan teşkilâtımızı daha da, güçlendirerek, saha çalışmalarımızda etkin olmak istiyoruz. Bilindiği gibi İpekyolu Van'ın en büyük ilçesidir. Bizler AK Parti dava ruhuyla hareket ederek 2023 hedeflerimizde tarihe damga vurmak istiyoruz.Bu manada mahalle başkanlarımıza büyük iş düşecektir. Görev yetki belgelerini verdiğimiz arkadaşlarımız, teşkilatımız ve Mahalle arasında adeta bir köprü olacaklar. Bizler davamıza aşığız. Hep birlikte 2023 hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz"diyen başkan Görgülü, bayrağı devredenlere teşekkür ederek, yeni mahalle başkanlarına da başarı temennisinde bulundu.ATAMALARDA EN DİKKAT ÇEKEN İSİM! Atamalar arasında en dikkat çeķen isim 23 yaşında Hafıziye Mahalle Başkanlığına atanan Muhammed Berkay Özbilge oldu.Görev yetki belgesini İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun elinde alan Özbilge'nin azim ve kararlılığı herkesin takdirini topladı.

Büyük yeniliklerle teşkilatlarını güçlendiren AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü 50 Mahalle Başkanlarına görev yetki belgelerini verdi.


AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, başkanlığında düzenlenen toplantıda mahalle başkanlarının görev ve faaliyetleri konuşuldu.


Coşkulu geçen mahalle başkanları toplantısında konuşan AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü "Güçlü Olan teşkilâtımızı daha da, güçlendirerek, saha çalışmalarımızda etkin olmak istiyoruz. Bilindiği gibi İpekyolu Van'ın en büyük ilçesidir. Bizler AK Parti dava ruhuyla hareket ederek 2023 hedeflerimizde tarihe damga vurmak istiyoruz.
Bu manada mahalle başkanlarımıza büyük iş düşecektir. Görev yetki belgelerini verdiğimiz arkadaşlarımız, teşkilatımız ve Mahalle arasında adeta bir köprü olacaklar. Bizler davamıza aşığız. Hep birlikte 2023 hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz"diyen başkan Görgülü, bayrağı devredenlere teşekkür ederek, yeni mahalle başkanlarına da başarı temennisinde bulundu.
ATAMALARDA EN DİKKAT ÇEKEN İSİM!


Atamalar arasında en dikkat çeķen isim 23 yaşında Hafıziye Mahalle Başkanlığına atanan Muhammed Berkay Özbilge oldu.
Görev yetki belgesini İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun elinde alan Özbilge'nin azim ve kararlılığı herkesin takdirini topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber