AK PARTİ İPEKYOLU İLÇE BAŞKANI ETEM GÖRGÜLÜ 2021 YILININ STRATEJİK EYLEM PLANINI DEĞERLENDİRDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2021 - 20:36, Güncelleme: 05.01.2021 - 20:36
 

AK PARTİ İPEKYOLU İLÇE BAŞKANI ETEM GÖRGÜLÜ 2021 YILININ STRATEJİK EYLEM PLANINI DEĞERLENDİRDİ

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirerek stratejik eylem planını değerlendirdi. AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, İlçe Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile 2021 yılının ilk toplantısını telekonferans üzerinde gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Etem Görgölü başkanlığında düzenlenen toplantıda 2021 yılı  stratejik eylem planlarını değerlendirildi. 2023 hedefleri doğrultusunda sıkı bir şekilde çalışacaklarını belirten Görgülü "Pandemi süreci ve sonrası gerek saha çalışmalarında, gerek sosyal medya ve dijital iletişim araçları vasıtasıyla halkımız ile sürekli iletişim halinde olacağız. Yeni üye çalışmalarımız ile birlikte İpekyolu ilçemizin toplam üye sayısını yükseltmeye özen göstererek saha hakimiyetini ele almalıyız" diyerek 2023 yolunda hizmetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirerek stratejik eylem planını değerlendirdi.
AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, İlçe Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile 2021 yılının ilk toplantısını telekonferans üzerinde gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Etem Görgölü başkanlığında düzenlenen toplantıda 2021 yılı  stratejik eylem planlarını değerlendirildi.
2023 hedefleri doğrultusunda sıkı bir şekilde çalışacaklarını belirten Görgülü "Pandemi süreci ve sonrası gerek saha çalışmalarında, gerek sosyal medya ve dijital iletişim araçları vasıtasıyla halkımız ile sürekli iletişim halinde olacağız.

Yeni üye çalışmalarımız ile birlikte İpekyolu ilçemizin toplam üye sayısını yükseltmeye özen göstererek saha hakimiyetini ele almalıyız" diyerek
2023 yolunda hizmetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber