AK Parti İl Sekreteri Mehmet Tuğrul İlçe Teşkilat Sekreterleri ile Telekonferans Görüşmesi Gerçekleştirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2021 - 16:44, Güncelleme: 13.01.2021 - 16:44
 

AK Parti İl Sekreteri Mehmet Tuğrul İlçe Teşkilat Sekreterleri ile Telekonferans Görüşmesi Gerçekleştirdi

AK Parti Van İl Başkanlığı sekreteri Mehmet Tuğrul İlçe teşkilat sekreterleri ile telekonferans yoluyla bir toplantı düzenledi. Toplantının içeriği AK Parti İlçe teşkilatlarında yeni görev alan sekreterlerin görev ve sorumluluğu konuşuldu.  2021 yılında AK Parti teşkilatları olarak yeni bir çalışma planı içinde olduğunu vurgulayan İl Sekreteri Mehmet Tuğrul’’ Bizler teşkilat sekterleri olarak yapacağımız çalışmaların adeta yön verici niteliğindedir. Bizler birliktelik içerisinde yeni yıl itibari ile farklı bir çalışma planı ile daha aktif,  daha hızlı çalışmalarımızı icra edeceğiz. Saha çalışmalarından önce bir bilgilendirme araştırması yaparak konuya daha hakim olunmalıdır.   Tuğrul’’2023 hedeflerimize hazırlık anlayışıyla yeni kurulan dünya düzeni içerisinde Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında tarihsel yerini almak, yarınlara güvenli, emin ve güçlü bir ülke bırakmak için yoğun bir şekilde çalışmalıyız. Yapılan toplantının hayırla vesile olsun diyerek toplantıyı sonlandırdı.

AK Parti Van İl Başkanlığı sekreteri Mehmet Tuğrul İlçe teşkilat sekreterleri ile telekonferans yoluyla bir toplantı düzenledi.

Toplantının içeriği AK Parti İlçe teşkilatlarında yeni görev alan sekreterlerin görev ve sorumluluğu konuşuldu. 

2021 yılında AK Parti teşkilatları olarak yeni bir çalışma planı içinde olduğunu vurgulayan İl Sekreteri Mehmet Tuğrul’’ Bizler teşkilat sekterleri olarak yapacağımız çalışmaların adeta yön verici niteliğindedir. Bizler birliktelik içerisinde yeni yıl itibari ile farklı bir çalışma planı ile daha aktif,  daha hızlı çalışmalarımızı icra edeceğiz. Saha çalışmalarından önce bir bilgilendirme araştırması yaparak konuya daha hakim olunmalıdır.  

Tuğrul’’2023 hedeflerimize hazırlık anlayışıyla yeni kurulan dünya düzeni içerisinde Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında tarihsel yerini almak, yarınlara güvenli, emin ve güçlü bir ülke bırakmak için yoğun bir şekilde çalışmalıyız. Yapılan toplantının hayırla vesile olsun diyerek toplantıyı sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber