AK GENÇLİK VAN TEŞKİLATI BAKAN KASAPOĞLU'NU COŞKULU KARŞILADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2021 - 14:59, Güncelleme: 31.01.2021 - 14:59
 

AK GENÇLİK VAN TEŞKİLATI BAKAN KASAPOĞLU'NU COŞKULU KARŞILADI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu AK Parti Van Gençlik Kolları tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Van'a yapılması planlanan yatırımlar müjdesiyle gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve eşi Betül Kasapoğlu'nu Ferit Melen Havaalanında AK Gençlik teşkilatları coşkulu bir şekilde karşılayarak, yoğun sevgi gösterisinde bulundular. Bakan Kasapoğlu'nu Ferit Melen Havaalanında AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkan Yardımcıları Abdullah Çalım, Sinan Başak, Abdullsamet Göl, Emre Güray, Milletvekili Abdulehad Arvas, Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan, Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin, Tuşba Kadın Kolları Başkanı Selver Gündüz, İpekyolu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yılmaz, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve çok sayıda gençlik kolları üyeleri tarafından karşılandı. Soğuk havaya rağmen çiçek ve pankartlarla müthiş bir sevgi seli ile karşılanan Bakan Kasapoğlu gençlik kolları teşkilatları tarafından " AK Gençlik sizinle gurur duyuyor" sloganları ile alkışlandı. Müthiş karşılamada AK Gençliği selamlayan Bakan Kasapoplu " Bizde sizinle gurur duyuyoruz, iyiki varsınız. Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan şahsında hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum " dedi. Ardından beraberindekilerle Tuşba ilçesindeki gençlik merkezine geçen Kasapoğlu, incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlik merkezindeki ahşap, seramik, kişisel gelişim, güzel sanatlar, müzik ve bilişim atölyelerini gezen Kasapoğlu, müzik atölyesinde gençlerin seslendirdiği şarkıları dinledi. Daha sonra gençlerle bir araya gelen Kasapoğlu, fotoğraf çekiminden sonra kitap dağıttı.


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu AK Parti Van Gençlik Kolları tarafından büyük coşkuyla karşılandı.
Van'a yapılması planlanan yatırımlar müjdesiyle gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve eşi Betül Kasapoğlu'nu Ferit Melen Havaalanında AK Gençlik teşkilatları coşkulu bir şekilde karşılayarak, yoğun sevgi gösterisinde bulundular.

Bakan Kasapoğlu'nu Ferit Melen Havaalanında AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkan Yardımcıları Abdullah Çalım, Sinan Başak, Abdullsamet Göl, Emre Güray, Milletvekili Abdulehad Arvas, Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan, Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin, Tuşba Kadın Kolları Başkanı Selver Gündüz, İpekyolu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yılmaz, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve çok sayıda gençlik kolları üyeleri tarafından karşılandı.
Soğuk havaya rağmen çiçek ve pankartlarla müthiş bir sevgi seli ile karşılanan Bakan Kasapoğlu gençlik kolları teşkilatları tarafından " AK Gençlik sizinle gurur duyuyor" sloganları ile alkışlandı.
Müthiş karşılamada AK Gençliği selamlayan Bakan Kasapoplu " Bizde sizinle gurur duyuyoruz, iyiki varsınız. Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan şahsında hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum " dedi.

Ardından beraberindekilerle Tuşba ilçesindeki gençlik merkezine geçen Kasapoğlu, incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlik merkezindeki ahşap, seramik, kişisel gelişim, güzel sanatlar, müzik ve bilişim atölyelerini gezen Kasapoğlu, müzik atölyesinde gençlerin seslendirdiği şarkıları dinledi.
Daha sonra gençlerle bir araya gelen Kasapoğlu, fotoğraf çekiminden sonra kitap dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber