ABBİM'den Van Emniyeti'ne ziyaret

Siyaset 30.05.2021 - 00:45, Güncelleme: 30.05.2021 - 00:54
 

ABBİM'den Van Emniyeti'ne ziyaret

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubeden Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Bingöl’ü makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne yapılan ziyarete ABBİM Başkanı Ayhan Yazlık, yöneticiler Fehmi Erdurur, Hamide Donmuş ve 3 Bay Medya adına Ahmet Bayram katıldı. Yapılan ziyarette konuşan Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeden Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Bingöl, Van’ı çok sevdiğini, güvenli şehirlerarasında Van’ın önemli bir yeri olduğunu söyledi. Yaklaşık 10 ay önce Van’a atanan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Murat Bingöl, Van’da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Van’ın güvenliği konusunda her türlü fedakarlığı yapacaklarını ifade etti. Müdür Bingöl, Van'ı ve Vanlıları çok sevdiğini belirterek, “Bizler kesinlikle ‘duyduklarımıza değil, gördüklerimize inanan’ bir anlayışla hareket ediyoruz. Birileri, birilerini sevmeyebilir. Biri birisinin hakkında farklı bir olayı konuşabilir yâda farklı şeyler söyleyebilir. Bizler burada asla “duyduklarımıza değil”, gözlerimizle, gördüğümüze ve yaptığımız araştırmalar sonucunda bir olay hakkında karar veriyoruz. Böyle olmazsa çok yanlış kararlar ortaya çıkabilir. Türkiye’nin her yeri bizim için eş değerdedir. Devlet büyüklerimiz, bize nerede görev yapmamızı uygun görürse, bizler orada görevimizi en iyi şekilde yapmak için, tüm imkânlarımızı kullanırız. Van’ı seviyorum. Van halkını seviyorum. En önemlisi işimi çok seviyorum. Bu anlamda, Vanlı kardeşlerimizle birlikte güzel şehrimiz Van’ı ülkemizin en güvenilir şehirleri arasında üst sıralarda yer alması için birlikte hareket edeceğimize inanıyoruz" dedi. Basın mensuplarını çok fazla önemsedilerini sözlerine ekleyen Bingöl, "Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi tarafından yapılan nazik ziyaretten ötürü Genel Başkan Ayhan Yazlık’ın nezdinde her bir arkadaşımıza ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Umarım Basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte Van için güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı. Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık ise, Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten ötürü Asayiş Şubeden Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Bingöl’e çok teşekkür ederek, Van’da devlet terbiyesi almış, devlet adabı hassasiyeti ile davranan ve işine son derece bağlı olan yetkili insanlar Van’da oldukça, Van’ın hak ettiği yere kolay bir şekilde gelebileceğini söyledi. Başkan Yazlık ve beraberindeki heyet ile birlikte Müdür Bingöl'e, 'Van’da gece saatlerinde renkli yaşam' konulu bir tablo hediye ederek ziyaretlerini sonlandırdı.
Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubeden Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Bingöl’ü makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne yapılan ziyarete ABBİM Başkanı Ayhan Yazlık, yöneticiler Fehmi Erdurur, Hamide Donmuş ve 3 Bay Medya adına Ahmet Bayram katıldı.


Yapılan ziyarette konuşan Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeden Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Bingöl, Van’ı çok sevdiğini, güvenli şehirlerarasında Van’ın önemli bir yeri olduğunu söyledi.


Yaklaşık 10 ay önce Van’a atanan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Murat Bingöl, Van’da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Van’ın güvenliği konusunda her türlü fedakarlığı yapacaklarını ifade etti.


Müdür Bingöl, Van'ı ve Vanlıları çok sevdiğini belirterek, “Bizler kesinlikle ‘duyduklarımıza değil, gördüklerimize inanan’ bir anlayışla hareket ediyoruz. Birileri, birilerini sevmeyebilir. Biri birisinin hakkında farklı bir olayı konuşabilir yâda farklı şeyler söyleyebilir. Bizler burada asla “duyduklarımıza değil”, gözlerimizle, gördüğümüze ve yaptığımız araştırmalar sonucunda bir olay hakkında karar veriyoruz. Böyle olmazsa çok yanlış kararlar ortaya çıkabilir. Türkiye’nin her yeri bizim için eş değerdedir. Devlet büyüklerimiz, bize nerede görev yapmamızı uygun görürse, bizler orada görevimizi en iyi şekilde yapmak için, tüm imkânlarımızı kullanırız. Van’ı seviyorum. Van halkını seviyorum. En önemlisi işimi çok seviyorum. Bu anlamda, Vanlı kardeşlerimizle birlikte güzel şehrimiz Van’ı ülkemizin en güvenilir şehirleri arasında üst sıralarda yer alması için birlikte hareket edeceğimize inanıyoruz" dedi.


Basın mensuplarını çok fazla önemsedilerini sözlerine ekleyen Bingöl, "Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi tarafından yapılan nazik ziyaretten ötürü Genel Başkan Ayhan Yazlık’ın nezdinde her bir arkadaşımıza ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Umarım Basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte Van için güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık ise, Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten ötürü Asayiş Şubeden Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Bingöl’e çok teşekkür ederek, Van’da devlet terbiyesi almış, devlet adabı hassasiyeti ile davranan ve işine son derece bağlı olan yetkili insanlar Van’da oldukça, Van’ın hak ettiği yere kolay bir şekilde gelebileceğini söyledi.
Başkan Yazlık ve beraberindeki heyet ile birlikte Müdür Bingöl'e, 'Van’da gece saatlerinde renkli yaşam' konulu bir tablo hediye ederek ziyaretlerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber