ABBİM'den Emniyet Müdürü Aydın'a ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2021 - 11:42, Güncelleme: 10.06.2021 - 11:42
 

ABBİM'den Emniyet Müdürü Aydın'a ziyaret

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM), Van il emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kısa bir süre önce, Van şehrine İl Emniyet Müdürü olarak atanması gerçekleşen Atanur Aydın’ı ziyaret eden ABBİM Yönetimi başarı dileklerini iletti. Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı makamında ziyaret eden Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Genel Başkanı Ayhan Yazlık ve beraberindeki heyeti, Van’da başarılı ve tecrübeli insanları görmek kendilerini oldukça mutlu ettiğini dile getirdi. Güler yüzü ve kendine emin duruşuyla insanlara güven veren Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van şehrinin birçok ilden daha kadim ve daha güvenilir bir şehir olduğunu ifade etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Genel Başkanı Ayhan Yazlık ve heyetine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Genel Başkanı Ayhan Yazlık ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; Genç, dinamik, güler yüzlü, halktan ve halkın sorunlarını iyi bilen birinin, Medeniyetler beşiği Van şehrinde  İl Emniyet Müdürü olarak görmek, Van ve Vanlılar  için büyük bir şans olduğunu söyledi.  Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret, güzel ve anlamlı konuşmalara vesile oldu.  Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’a başarı temennisinde bulunan Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, misafirperverliğinden ötürü Emniyet teşkilatına şükranlarını sunduklarını belirtti.
Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM), Van il emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kısa bir süre önce, Van şehrine İl Emniyet Müdürü olarak atanması gerçekleşen Atanur Aydın’ı ziyaret eden ABBİM Yönetimi başarı dileklerini iletti.

Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı makamında ziyaret eden Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Genel Başkanı Ayhan Yazlık ve beraberindeki heyeti, Van’da başarılı ve tecrübeli insanları görmek kendilerini oldukça mutlu ettiğini dile getirdi.

Güler yüzü ve kendine emin duruşuyla insanlara güven veren Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van şehrinin birçok ilden daha kadim ve daha güvenilir bir şehir olduğunu ifade etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Genel Başkanı Ayhan Yazlık ve heyetine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Genel Başkanı Ayhan Yazlık ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; Genç, dinamik, güler yüzlü, halktan ve halkın sorunlarını iyi bilen birinin, Medeniyetler beşiği Van şehrinde  İl Emniyet Müdürü olarak görmek, Van ve Vanlılar  için büyük bir şans olduğunu söyledi. 

Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret, güzel ve anlamlı konuşmalara vesile oldu.  Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’a başarı temennisinde bulunan Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, misafirperverliğinden ötürü Emniyet teşkilatına şükranlarını sunduklarını belirtti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber