Milletvekili Türkmenoğlu'ndan Van'a Doktor Müjdesi

Sağlık 07.07.2023 - 19:20, Güncelleme: 07.07.2023 - 19:20
 

Milletvekili Türkmenoğlu'ndan Van'a Doktor Müjdesi

Sağlık Bakanlığı tarafından Van'a çeşitli branşlardan olmak üzere 30 doktor kadrosu açtı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Van'a çeşitli branşlardan olmak üzere 30 doktor kadrosu açtı. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmede 2 Tabip ve 28 uzman Tabip olmak üzere toplam 30  doktor kadrosonun Van'a açılmasını sağladı. Siyasi tecrübesiyle geçmişte olduğu gibi bu dönemde Milletvekilli sıfatıyla Van'a büyük hizmetler sağlamaya çalışan Türkmenoğlu, ayağının tozuyla eksik olan doktor kadrosunun açılmasını sağladı. Milletvekili Türkmenoğlu, "111’inci Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü ve Mazeret kurası kapsamında, Van ilimize 2 Tabip ve 28 Uzman Tabip olmak üzere toplam 30 doktor kadrosu açılmıştır" diyerek bu müjedeyi kendi sosyal medya hesaplarında paylaşarak duyurdu.  
Sağlık Bakanlığı tarafından Van'a çeşitli branşlardan olmak üzere 30 doktor kadrosu açtı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Van'a çeşitli branşlardan olmak üzere 30 doktor kadrosu açtı.
Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmede 2 Tabip ve 28 uzman Tabip olmak üzere toplam 30  doktor kadrosonun Van'a açılmasını sağladı.


Siyasi tecrübesiyle geçmişte olduğu gibi bu dönemde Milletvekilli sıfatıyla Van'a büyük hizmetler sağlamaya çalışan Türkmenoğlu, ayağının tozuyla eksik olan doktor kadrosunun açılmasını sağladı.
Milletvekili Türkmenoğlu, "111’inci Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü ve Mazeret kurası kapsamında, Van ilimize 2 Tabip ve 28 Uzman Tabip olmak üzere toplam 30 doktor kadrosu açılmıştır" diyerek bu müjedeyi kendi sosyal medya hesaplarında paylaşarak duyurdu.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber