Milletvekili Türkmenoğlu'ndan İş Kadını Balkaya'ya ziyaret

Ekonomi 27.09.2023 - 19:42, Güncelleme: 27.09.2023 - 19:42
 

Milletvekili Türkmenoğlu'ndan İş Kadını Balkaya'ya ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, doğal sirke üretimi gerçekleştiren girişimci iş kadını Esma Balkaya'yı ziyaret etti.

  Milletvekili Türkmenoğlu, ziyaretleri kapsamında  İş Gelişirme Merkezi (İŞ-GEM)'de sirke üretimi yapan iş kadını Esma Balkaya'yı ziyaret ederek doğal sirke yapımı hakkında bilgiler alarak bir süre sohbet etti. Çalışan ve üreten kadınlara desteklerini esirgemeyeceklerini belirten Türkmenoğlu"20'ye yakın sirke ve ulusal çapta bir satış ağı var. Doğal ve saf sirke elde ediyor bizde bunu kutlamak için  geldik. Van'da bir  girişimci hanımefendi Van'ı temsil ediyo, butik bir atolyede şehrimizin doğal ürünlerini kullanarak  doğal bir sirke üretiyor. İş istihdamı sağlıyor. Sonuna kadar yanındayız" ifadesini kullandı.   Üretime evde  kısıtlı imkanlarla başladığını belirten Balkaya  yöreye ait ürenler kullandığını söyledi. Balkaya" Suyumuzu erek dağından getiriyoruz. Elmamızı bahçelerden topluyoruz. Balı çataktaktan getiriyoruz.Yörenin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Elmamızı, balımızı, bunu hem tanıtır hemde bütçe olur dediyerek bu şekilde işe  başladm. Gül sirkesi Türkiye'nin en iyi sirkelerinden biri,gülleride Isparta'dan getiriyoruz. Satışımız internet üzeri ve ürün yetiştiremiyoruz.20 çeşit sirkemiz var" dedi.
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, doğal sirke üretimi gerçekleştiren girişimci iş kadını Esma Balkaya'yı ziyaret etti.
 
Milletvekili Türkmenoğlu, ziyaretleri kapsamında  İş Gelişirme Merkezi (İŞ-GEM)'de sirke üretimi yapan iş kadını Esma Balkaya'yı ziyaret ederek doğal sirke yapımı hakkında bilgiler alarak bir süre sohbet etti.
Çalışan ve üreten kadınlara desteklerini esirgemeyeceklerini belirten Türkmenoğlu"20'ye yakın sirke ve ulusal çapta bir satış ağı var. Doğal ve saf sirke elde ediyor bizde bunu kutlamak için  geldik. Van'da bir  girişimci hanımefendi Van'ı temsil ediyo, butik bir atolyede şehrimizin doğal ürünlerini kullanarak  doğal bir sirke üretiyor. İş istihdamı sağlıyor. Sonuna kadar yanındayız" ifadesini kullandı.
 
Üretime evde  kısıtlı imkanlarla başladığını belirten Balkaya  yöreye ait ürenler kullandığını söyledi.
Balkaya" Suyumuzu erek dağından getiriyoruz. Elmamızı bahçelerden topluyoruz. Balı çataktaktan getiriyoruz.Yörenin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Elmamızı, balımızı, bunu hem tanıtır hemde bütçe olur dediyerek bu şekilde işe  başladm. Gül sirkesi Türkiye'nin en iyi sirkelerinden biri,gülleride Isparta'dan getiriyoruz. Satışımız internet üzeri ve ürün yetiştiremiyoruz.20 çeşit sirkemiz var" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber