Milletvekili Türkmenoğlu'ndan Bir Müjde Daha: Van'a 162 Doktor Ataması

Sağlık 08.09.2023 - 00:02, Güncelleme: 08.09.2023 - 00:02
 

Milletvekili Türkmenoğlu'ndan Bir Müjde Daha: Van'a 162 Doktor Ataması

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 46 Uzman Hekim ve 116 Pratisyen Hekim ataması yapıldığının müjdesini duyurdu.

Van merkez ve ilçe hastanelerine eksik olan hekim kadrosu için AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ile yaptığı görüşmesinde bu talebi iletti. Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından kendi sosyal medyasında yaptığı açıklamada “Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında  46 Uzman Hekim ve 116 Pratisyen Hekim ataması yapılmıştır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya teşekkür ediyorum. Vanımıza hayırlı olsun" diyerek müjdeyi verdi. Van İlçe ve sağlık kuruluşlarına yapılan doktor atama listesi:  
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 46 Uzman Hekim ve 116 Pratisyen Hekim ataması yapıldığının müjdesini duyurdu.

Van merkez ve ilçe hastanelerine eksik olan hekim kadrosu için AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ile yaptığı görüşmesinde bu talebi iletti.


Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından kendi sosyal medyasında yaptığı açıklamada “ Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında  46 Uzman Hekim ve 116 Pratisyen Hekim ataması yapılmıştır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya teşekkür ediyorum. Vanımıza hayırlı olsun" diyerek müjdeyi verdi.

Van İlçe ve sağlık kuruluşlarına yapılan doktor atama listesi:

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber