Milletvekili Türkmenoğlu Fuar Merkezine Çıkarma Yaptı

Ekonomi 29.10.2023 - 18:51, Güncelleme: 29.10.2023 - 18:51
 

Milletvekili Türkmenoğlu Fuar Merkezine Çıkarma Yaptı

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki İl Başkanı Emre Güray, Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’na yoğun bir katılım sağladı.

  AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki  İl Başkanı Emre Güray, Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’na yoğun bir katılım sağladı. Van Organize ve Sanayi Bölgesi (OSB) yerleşkesinde hizmet veren 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’nı kalabalık bir heyetle ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, stant açan tüm esnaflara hayırlı olsun temennisinde bulundu. Fuarın her yıl daha çok katılımcı ile giderek artan sayıda ziyaretçiye kucak açtığını belirten Milletvekili Türkmenoğlu,, “ 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı İnsanın gözüne, gönlüne, damağına hitap eden bu kadar güzelliği üreten herkesi, özellikle de girişimci kadınlarımızı tebrik ediyorum. Birlikte  güç değil güzellik de doğuyor. Umarım bu güzellik ve güç tüm Türkiye’ye yayılsın” dedi. Milletvekili Türkmenoğlu, , pek çok tezgahta vatandaşlarla sohbet etti ve yaptığı alışverişlerin ardından fuar alanından ayrıldı.
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki İl Başkanı Emre Güray, Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’na yoğun bir katılım sağladı.

 

Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki  İl Başkanı Emre Güray, Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’na yoğun bir katılım sağladı.

Van Organize ve Sanayi Bölgesi (OSB) yerleşkesinde hizmet veren 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’nı kalabalık bir heyetle ziyaret eden Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, stant açan tüm esnaflara hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Fuarın her yıl daha çok katılımcı ile giderek artan sayıda ziyaretçiye kucak açtığını belirten Milletvekili Türkmenoğlu,, “ 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı İnsanın gözüne, gönlüne, damağına hitap eden bu kadar güzelliği üreten herkesi, özellikle de girişimci kadınlarımızı tebrik ediyorum. Birlikte  güç değil güzellik de doğuyor. Umarım bu güzellik ve güç tüm Türkiye’ye yayılsın” dedi.

Milletvekili Türkmenoğlu, , pek çok tezgahta vatandaşlarla sohbet etti ve yaptığı alışverişlerin ardından fuar alanından ayrıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber