Emniyetin Bayram Şekeri Hatice Kübra Polis Amcalarını Unutmadı

Van Haber 14.04.2024 - 21:22, Güncelleme: 14.04.2024 - 21:22
 

Emniyetin Bayram Şekeri Hatice Kübra Polis Amcalarını Unutmadı

Minik Hatice Kübra Karatekin, Ramazan Bayramı’nda da, polis amcalarını unutmadı.

Polis ve asker ziyaretleriyle herkesin ilgi odağı haline gelen Hatice Kübra Karatekin (6) Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü, Tuşba Emniyet Müdürlüğü, İpekyolu Emniyet Müdürlüğü ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Her bayram olduğu gibi bu bayramda büyük bir özlemle polis amcalarının bayramını kutlayan Hatice Kübra Karatekin, adeta polis ve askerin vazgeçilmez sevgisi haline geldi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Minik Hatice Kübra Karatekin, Ramazan Bayramı’nda da, polis amcalarını unutmadı.

Polis ve asker ziyaretleriyle herkesin ilgi odağı haline gelen Hatice Kübra Karatekin (6) Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü, Tuşba Emniyet Müdürlüğü, İpekyolu Emniyet Müdürlüğü ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda büyük bir özlemle polis amcalarının bayramını kutlayan Hatice Kübra Karatekin, adeta polis ve askerin vazgeçilmez sevgisi haline geldi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber