Emeklilere Müjde

Ekonomi 06.06.2023 - 21:55, Güncelleme: 06.06.2023 - 21:55
 

Emeklilere Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Kabine toplantısı sonrası emekli ikramileri Kurban Bayramı öncesi hesaplara yatacak dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Kabine toplantısı sonrası emekli ikramileri Kurban Bayramı öncesi hesaplara yatacak dedi. 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabinedeki ilk toplantısını gerçekleştirdi.4 saat 10 dakika sürerken kritik Bakanlar Kurulu çok önemli kararlar alındı. Alınan önemli karaların başında emekli ikramiyeleri Kurban Bayramı öncesi hesaplara yatırılması. Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonları memnun eden açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Bir güzel haberimiz de emeklilerimize olacak, emeklilerimizin maaşları ve bayram ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Kabine toplantısı sonrası emekli ikramileri Kurban Bayramı öncesi hesaplara yatacak dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Kabine toplantısı sonrası e mekli ikramileri Kurban Bayramı öncesi hesaplara yatacak dedi.


13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabinedeki ilk toplantısını gerçekleştirdi.4 saat 10 dakika sürerken kritik Bakanlar Kurulu çok önemli kararlar alındı.


Alınan önemli karaların başında e mekli ikramiyeleri Kurban Bayramı öncesi hesaplara yatırılması.
Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonları memnun eden açıklamasında şu ifadeleri kullandı:


Bir güzel haberimiz de emeklilerimize olacak, emeklilerimizin maaşları ve bayram ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber