Ramazan Bayramı yaklaştıkça vatandaşlar şimdiden hazırlıklarını yapmaya başladı.

Ekonomi 06.04.2023 - 15:12, Güncelleme: 06.04.2023 - 15:12
 

Ramazan Bayramı yaklaştıkça vatandaşlar şimdiden hazırlıklarını yapmaya başladı.

Ramazan Bayramı yaklaştıkça vatandaşlar şimdiden hazırlıklarını yapmaya başladı.

 Büyük Urartu Oteli arkası Elit İş Merkezi’nde hizmet veren ELİT Pasta Cafe Salonu birbirinden lezzetli tatlıları bayram için hazırlıyor. Ramazan Bayramındatüm Vanlıların ihtiyaçlarını  karşılayabilmeleri adına bütçelerini de göz önünde bulundurularak tüm tatlı gruplarında indirim kampanyası başlattı. Ramazan Bayramı için özel olarak hazırlanan tatlılar, kaliteli ve zengin çeşitleriyle damakları tatlandırmak için gün sayıyor. Bayramların vazgeçilmezi olan birbirinden farklı tatlılar ELİT Pasta Cafe Salonu güvencesiyle satışa hazırlanıyor. Her damak tadına hitap edecek tatlı çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunan firma, isteğe bağlı olarak özel tatlı ve pasta sipariş hizmetini bu bayram için de sağlıyor. Bol cevizli, fıstıklı baklava çeşitlerinin yanı sıra, kadayıf, bülbül yuvası, saray sarma, fıstıklı burma, şöbiyetten oluşan ikramlık tatlı çeşitleri pek çok hamur ürünleri çeşidiyle her zaman taze ve bol seçeneklerle hizmetinizdedir. Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan ELİT Pasta Cafe Salonu İşletme Salonu Ömer Ersöz” Tecrübeli ustalarımızın özenle hazırladıkları baklava çeşitlerimiz oldukça rağbet görüyor. "Bunun için müşterilerimizin işletmemize  uğrayarak damak tadına uygun lezzeti seçmesi yeterli, tatlı siparişlerini istedikleri zamanda özenle hazırlıyoruz."dedi.
Ramazan Bayramı yaklaştıkça vatandaşlar şimdiden hazırlıklarını yapmaya başladı.

 Büyük Urartu Oteli arkası Elit İş Merkezi’nde hizmet veren ELİT Pasta Cafe Salonu birbirinden lezzetli tatlıları bayram için hazırlıyor.

Ramazan Bayramındatüm Vanlıların ihtiyaçlarını  karşılayabilmeleri adına bütçelerini de göz önünde bulundurularak tüm tatlı gruplarında indirim kampanyası başlattı.

Ramazan Bayramı için özel olarak hazırlanan tatlılar, kaliteli ve zengin çeşitleriyle damakları tatlandırmak için gün sayıyor. Bayramların vazgeçilmezi olan birbirinden farklı tatlılar ELİT Pasta Cafe Salonu güvencesiyle satışa hazırlanıyor. Her damak tadına hitap edecek tatlı çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunan firma, isteğe bağlı olarak özel tatlı ve pasta sipariş hizmetini bu bayram için de sağlıyor. Bol cevizli, fıstıklı baklava çeşitlerinin yanı sıra, kadayıf, bülbül yuvası, saray sarma, fıstıklı burma, şöbiyetten oluşan ikramlık tatlı çeşitleri pek çok hamur ürünleri çeşidiyle her zaman taze ve bol seçeneklerle hizmetinizdedir.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan ELİT Pasta Cafe Salonu İşletme Salonu Ömer Ersöz”

Tecrübeli ustalarımızın özenle hazırladıkları baklava çeşitlerimiz oldukça rağbet görüyor.

"Bunun için müşterilerimizin işletmemize  uğrayarak damak tadına uygun lezzeti seçmesi yeterli, tatlı siparişlerini istedikleri zamanda özenle hazırlıyoruz."dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber