Dünya tiyatrolar günü ücretsiz oyunla kutlandı

Kültür-Sanat 28.03.2024 - 12:53, Güncelleme: 28.03.2024 - 12:53
 

Dünya tiyatrolar günü ücretsiz oyunla kutlandı

27 Mart Dünya tiyatrolar günü dolayısı ile tiyatrolar perdelerini oyun ile açtı.

Dünya tiyatrolar günü ücretsiz oyunla kutlandı   27 Mart Dünya tiyatrolar günü dolayısı ile tiyatrolar perdelerini oyun ile açtı. Van 'da Hubaba Tiyatro Aziz Saydut K.S.M Karagöz Kukla Türk resim sanatında önemli olan Osman Hamdi Bey'in hayatını sahneye alarak tiyatrolar günün sahnede kutladı. Usta çırak tiyatronun T.C Kültür ve Bakanlığı maddi katkıları desteği alan oyunun yazarı Cengiz Samsun, yöneten oynayan Aziz Saydut oyunu ücretsiz olarak izleyici ile buluşturdu. Oyuna ilgi ve beğeni den memnun kalındı. Kablumbağalı Adam oyunu sezon boyu izleyiciler ile buluşmaya devam edecek. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 
27 Mart Dünya tiyatrolar günü dolayısı ile tiyatrolar perdelerini oyun ile açtı.
Dünya tiyatrolar günü ücretsiz oyunla kutlandı
 
27 Mart Dünya tiyatrolar günü dolayısı ile tiyatrolar perdelerini oyun ile açtı. Van 'da Hubaba Tiyatro Aziz Saydut K.S.M Karagöz Kukla Türk resim sanatında önemli olan Osman Hamdi Bey'in hayatını sahneye alarak tiyatrolar günün sahnede kutladı. Usta çırak tiyatronun T.C Kültür ve Bakanlığı maddi katkıları desteği alan oyunun yazarı Cengiz Samsun, yöneten oynayan Aziz Saydut oyunu ücretsiz olarak izleyici ile buluşturdu. Oyuna ilgi ve beğeni den memnun kalındı. Kablumbağalı Adam oyunu sezon boyu izleyiciler ile buluşmaya devam edecek.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber