Büro Memur Sen:Toplu Sözleşme Müzakeresi Yaptı

Ekonomi 13.08.2023 - 11:06, Güncelleme: 13.08.2023 - 11:06
 

Büro Memur Sen:Toplu Sözleşme Müzakeresi Yaptı

7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri Büro Hizmet Kolu müzakereleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik'in katılımıyla başladı.

7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri Genel Yetkili Sendika olan Büro Memur Sen ve  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile beraber  yaptı. Toplantıya Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Halil Küçükdevlet, Ahmet Kızıl, Abdullah Koyuncu, Zekeriya Köftercioğlu, Kaan Çetinbaş, Mustafa Kahraman ve sendikanın  mevzuat birimi temsilcileri katıldı. Toplantıda Hizmet kolumuza ait 135 madde ile ilgili talep ve beklentileri işveren tarafına iletildi. Kamu görevlilerinin yaşadığı güncel sorunlar, mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için gereken düzenlemeler ve memur maaşlarının geçim şartlarına uygun hale getirilmesiyle ilgili maddeler tek tek anlatıldı.
7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri Büro Hizmet Kolu müzakereleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik'in katılımıyla başladı.

7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri Genel Yetkili Sendika olan Büro Memur Sen ve  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile beraber  yaptı.

Toplantıya Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Halil Küçükdevlet, Ahmet Kızıl, Abdullah Koyuncu, Zekeriya Köftercioğlu, Kaan Çetinbaş, Mustafa Kahraman ve sendikanın  mevzuat birimi temsilcileri katıldı.

Toplantıda Hizmet kolumuza ait 135 madde ile ilgili talep ve beklentileri işveren tarafına iletildi.

Kamu görevlilerinin yaşadığı güncel sorunlar, mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için gereken düzenlemeler ve memur maaşlarının geçim şartlarına uygun hale getirilmesiyle ilgili maddeler tek tek anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber