Bildirici İnşaat ve Marka Giyim Hizmete Açıldı

Ekonomi 22.10.2023 - 18:29, Güncelleme: 22.10.2023 - 18:29
 

Bildirici İnşaat ve Marka Giyim Hizmete Açıldı

Bildirici İnşaat ve Marka giyim düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

Bildirici İnşaat ve Marka giyim Alipaşa mahallesi Urartu Caddesi üzerinde birçok siyasetçi, iş insanı ve STK temsilcilerinin katılımıyla hizmete açıldı. Okunan dualar sonrası iş yeri açılış kurdelesini AK Parti MDK Üyesi Zahir Soğanda, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri tarafından kesildi. Her türlü inşaat malzemesi, yapı ve hırdavat ürünlerinin bulunduğu Bildirici İnşaat aynı zamanda orijinal marka giyim ürün  çeşitleri de  yer alıyor. İş yeri işletme sahibi Cihad Bildirici, “ İş yerimiz birçok siyasi büyüklerimiz, ilimizin kıymetli STK temsilcileri ve akrabalarımızın katılımıyla güzel bir açılış gerçekleştirdik. İnşallah yenilikçi ve kaliteli ürünlerimizle şehrimize güzel bir hizmet katarız. Katılan herkesten Allah razı olsun. Rabbim hayırlı ve uğurlu etsin” dedi.
Bildirici İnşaat ve Marka giyim düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

Bildirici İnşaat ve Marka giyim Alipaşa mahallesi Urartu Caddesi üzerinde birçok siyasetçi, iş insanı ve STK temsilcilerinin katılımıyla hizmete açıldı.

Okunan dualar sonrası iş yeri açılış kurdelesini AK Parti MDK Üyesi Zahir Soğanda, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri tarafından kesildi.

Her türlü inşaat malzemesi, yapı ve hırdavat ürünlerinin bulunduğu Bildirici İnşaat aynı zamanda orijinal marka giyim ürün  çeşitleri de  yer alıyor.

İş yeri işletme sahibi Cihad Bildirici, “ İş yerimiz birçok siyasi büyüklerimiz, ilimizin kıymetli STK temsilcileri ve akrabalarımızın katılımıyla güzel bir açılış gerçekleştirdik. İnşallah yenilikçi ve kaliteli ürünlerimizle şehrimize güzel bir hizmet katarız. Katılan herkesten Allah razı olsun. Rabbim hayırlı ve uğurlu etsin” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber