Başkan Karatekin'den TMO'ya ziyaret

Ekonomi 11.07.2023 - 19:16, Güncelleme: 11.07.2023 - 19:16
 

Başkan Karatekin'den TMO'ya ziyaret

AK Parti Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Şube Müdürü Metin Er'i ziyaret etti.

AK Parti Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Şube Müdürü Metin Er'i ziyaret etti. Hükümetin projeleri kapsamında hibeli tohum alan çiftçilere ayrıca geçen dönemde sağlanan ve bu dönem devam eden  arpa ve buğday alımlarında çiftçilere verdiği destek hakkında bilgi veren TMO Şube Müdürü Metin Er,ekmeklik Buğday için 8.250 TL/Ton ve 1000 TL, arpa için ise, 7.000 TL/Ton ve 500 TL destek verileceği açıkladı. Tarım ve Çiftçilik  sektöründe Tuşba ilçenin önemine vurgu yapan TMO Şube Müdürü Metin Er "Siyasi olarak devlet kurumları ile halkın arasında ki bağın getirmiş olduğu sorumluluk ile hareket etmeye çalışıyoruz. Başkanın kendisi de Tarım sektöründe üretici olması sebebiyle desteklerin daha iyi anlatılması ve halkın yararlanması konusunda öncü çalışmalar yapılacağını aktardı. Çiftcinin durumunu içinde olmasından dolayı daha iyi anlayan başkan bu konuda birçok girişimi yakınen takip edeceği ve  bu şehre anlatılacak - yapılacak çok şey olduğunu hatırlattı. Bu önemli ziyarette konuşan AK Parti Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin," Tarım ve çiftçil,ik ile alakalı son derece bilgili ve yetenekli yöneticiye sahip olduğumuz için şanslıyız. İnşallah liyakatli yöneticiler sayesinde kentimiz önemli mesafeler kat edecektir" dedi.
AK Parti Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Şube Müdürü Metin Er'i ziyaret etti.

AK Parti Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Şube Müdürü Metin Er'i ziyaret etti.
Hükümetin projeleri kapsamında hibeli tohum alan çiftçilere ayrıca geçen dönemde sağlanan ve bu dönem devam eden  arpa ve buğday alımlarında çiftçilere verdiği destek hakkında bilgi veren TMO Şube Müdürü Metin Er,ekmeklik Buğday için 8.250 TL/Ton ve 1000 TL, arpa için ise, 7.000 TL/Ton ve 500 TL destek verileceği açıkladı.


Tarım ve Çiftçilik  sektöründe Tuşba ilçenin önemine vurgu yapan TMO Şube Müdürü Metin Er "Siyasi olarak devlet kurumları ile halkın arasında ki bağın getirmiş olduğu sorumluluk ile hareket etmeye çalışıyoruz. Başkanın kendisi de Tarım sektöründe üretici olması sebebiyle desteklerin daha iyi anlatılması ve halkın yararlanması konusunda öncü çalışmalar yapılacağını aktardı. Çiftcinin durumunu içinde olmasından dolayı daha iyi anlayan başkan bu konuda birçok girişimi yakınen takip edeceği ve  bu şehre anlatılacak - yapılacak çok şey olduğunu hatırlattı.


Bu önemli ziyarette konuşan AK Parti Tuşba İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin," Tarım ve çiftçil,ik ile alakalı son derece bilgili ve yetenekli yöneticiye sahip olduğumuz için şanslıyız. İnşallah liyakatli yöneticiler sayesinde kentimiz önemli mesafeler kat edecektir" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber