Başkan Duran’dan Başkale Adayı Ertuş'a Destek

Siyaset 23.03.2024 - 21:56, Güncelleme: 23.03.2024 - 21:56
 

Başkan Duran’dan Başkale Adayı Ertuş'a Destek

AK Parti Van İl Kadın Kolları Havva Duran, Başkale Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş’a destek vermek için ilçeye çıkarma yaptı.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partililerle birlikte Başkale’ye çıkartma yaptı. Başkale seçim ofisini ziyaret ettikten sonra Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş’un saha çalışmalarına katılan Başkan Duran, herkesten destek sözü aldı. Siyaset kariyerinde ilkeli, şeffaf duruşuyla büyük başarılarda imzası olan Başkan Duran, cefakâr AK Kadınlar eşliğinde AK Parti’yi başarıdan başarıya taşıyor. Vanhaberleri – Van Haberleri – Yerel VAN Haber – Yerel Haberler
AK Parti Van İl Kadın Kolları Havva Duran, Başkale Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş’a destek vermek için ilçeye çıkarma yaptı.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partililerle birlikte Başkale’ye çıkartma yaptı. Başkale seçim ofisini ziyaret ettikten sonra Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş’un saha çalışmalarına katılan Başkan Duran, herkesten destek sözü aldı.

Siyaset kariyerinde ilkeli, şeffaf duruşuyla büyük başarılarda imzası olan Başkan Duran, cefakâr AK Kadınlar eşliğinde AK Parti’yi başarıdan başarıya taşıyor.

Vanhaberleri – Van Haberleri – Yerel VAN Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber