1. Amatörde Finalistler Belli Oldu

Spor 15.04.2024 - 12:26, Güncelleme: 15.04.2024 - 12:26
 

1. Amatörde Finalistler Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı alt ligler olarak oynanan 1.Amatör müsabakalarında Van'daki finalistler belli oldu.

A v B gurubunda bütün rakiplerini geride bırakarak yarı final oynamaya hak kazanan takımlardan olan Erciş Belediye Spor ile Altay Eğitim Spor karşılaştı. İpekyolu Sahasında oynanan ve yaklaşık yüz kişilik taraftar grubunun izlediği maçı Erciş Belediye Spor 2-1 kazanarak finale adını yazdırdı.    Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı karşılaşmayı C-KH Cihan Ölmez yönetirken yardımcılıklarını ise B-KYH Umut İncili, BYH Mazlum Bilici yaparken Vedat Duman müsabakanın dördüncü hakemi olarak görev yaptı.   Diğer grupta ise İpekyolu Belediye Spor rakibi İlvan Sporu 2-0 yenerek Erciş Belediye Spor'un finaldeki rakibi oldu.   Öte taraftan 27 Nisan'da İpekyolu Sahasında oynanacak olan final müsabakasında şampiyon olan takım BAL Ligine yükselerek Van'ı temsil edecek. Vanhaberleri - Van haber - yerel haberler - yerel haberler 
Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı alt ligler olarak oynanan 1.Amatör müsabakalarında Van'daki finalistler belli oldu.
A v B gurubunda bütün rakiplerini geride bırakarak yarı final oynamaya hak kazanan takımlardan olan Erciş Belediye Spor ile Altay Eğitim Spor karşılaştı. İpekyolu Sahasında oynanan ve yaklaşık yüz kişilik taraftar grubunun izlediği maçı Erciş Belediye Spor 2-1 kazanarak finale adını yazdırdı. 
 
Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı karşılaşmayı C-KH Cihan Ölmez yönetirken yardımcılıklarını ise B-KYH Umut İncili, BYH Mazlum Bilici yaparken Vedat Duman müsabakanın dördüncü hakemi olarak görev yaptı.
 
Diğer grupta ise İpekyolu Belediye Spor rakibi İlvan Sporu 2-0 yenerek Erciş Belediye Spor'un finaldeki rakibi oldu.
 
Öte taraftan 27 Nisan'da İpekyolu Sahasında oynanacak olan final müsabakasında şampiyon olan takım BAL Ligine yükselerek Van'ı temsil edecek.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber