Genel Başkan Şahin: Müslümanlar Alkollü İçeceklerle Oruçlarını Açtılar!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, “İsrail ürünlerine yapılan boykotun 16 yıl önce yapılması gerekirdi” diyerek, “Tüm Yahudi içeceklerinde etil alkol var” uyarısını yeniledi.

Genel Başkan Şahin, kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımında, “Diyorlar ki, neden boykot etmiyorsunuz? 16 sene evvel yaptığımı anlatayım: İsraile desteği olan bir içeceği, Tarım Bakanlığında analiz ettirdim. İçinde etil alkol olduğu raporlandı. Basın açıklaması yaptım. Bütün Türkiye duydu. Hemen, hemen her şehirden, bir kaç ay boyunca arandım. Arayanların çoğu esnaftı, Market, restoran, kahvehane vb. Aslı varsa satmayacağım diye raporun fotokopisini istediler. Yüzlerce mektup gönderdim. Tamam dedim bitti bu firma. Artık Türkiye'de tutunamaz.

Hatta firma beni tehdit etti. Hukuken tabii(!) Kasıtlı haber yapmışım, Rakipleri için çalışıyormuşum da davalar açacaklarını, Tazminat cezası ödetecekleri vs. Fakat hiç bir şey yapmadılar. Ne dava açtılar ne başka bir şey. Niçin biliyor musunuz? Çünkü satışı hiç düşmedi. Müslümanlar orucunu onunla açmaya devam etti. Alkolü haram kabul eden millet Şimdi mi? İnşallah biraz bilinçlenmişizdir. Umarım. Cahit Zatifoğlu'nun dediği gibi "Bir duruşu olmalı insanın, Bir Anlayışı, Bir davası."