VANLILAR TÜRKÜ SEFASI PROGRAMINDA BULUŞTU

Kültür-Sanat 02.07.2022 - 11:42, Güncelleme: 02.07.2022 - 11:42
 

VANLILAR TÜRKÜ SEFASI PROGRAMINDA BULUŞTU

İpekyolu Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sürdürdüğü faaliyetlerini Kanal 65 TV işbirliği ile İpekyolu Kent Park'ta sürdürerek vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

    İpekyolu Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sürdürdüğü faaliyetlerini Kanal 65 TV işbirliği ile İpekyolu Kent Park'ta sürdürerek  vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.   Belediyeye bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kanal 65 TV ekranlarında yayınlanan Nurhan Atmaca ile Yusuf Sahik'in sunduğu Türkü Sefası programı İpekyolu Kent Park'ta ücretsiz olarak vatandaşlar için sahne aldı. Yediden yetmişe binlerce kişinin saatler önce parka gelerek piknik yaptığı, çocukların doyasıya eğlendiği Park'ta canlı müzik keyfi ile bol bol halaylar çekilerek söylenen türkülere eşlik edildi.   Programa katılan vatandaşlar, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür sosyal etkinliklerin devamlı olması temennisinde bulundular.
İpekyolu Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sürdürdüğü faaliyetlerini Kanal 65 TV işbirliği ile İpekyolu Kent Park'ta sürdürerek vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.
 
 
İpekyolu Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sürdürdüğü faaliyetlerini Kanal 65 TV işbirliği ile İpekyolu Kent Park'ta sürdürerek  vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.
 
Belediyeye bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kanal 65 TV ekranlarında yayınlanan Nurhan Atmaca ile Yusuf Sahik'in sunduğu Türkü Sefası programı İpekyolu Kent Park'ta ücretsiz olarak vatandaşlar için sahne aldı.
Yediden yetmişe binlerce kişinin saatler önce parka gelerek piknik yaptığı, çocukların doyasıya eğlendiği Park'ta canlı müzik keyfi ile bol bol halaylar çekilerek söylenen türkülere eşlik edildi.
 
Programa katılan vatandaşlar, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür sosyal etkinliklerin devamlı olması temennisinde bulundular.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber