Van'da Ak Partideki Parçalı Birlik Ne Kadar Başarıya Ulaşır?

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2019 - 23:36, Güncelleme: 25.01.2019 - 23:36
 

Van'da Ak Partideki Parçalı Birlik Ne Kadar Başarıya Ulaşır?

19 yıldır tek başına iktidar olan,çok büyük halk desteğiyle Ülke toplumunun yüzde 52'sine nüfuz eden Türkiye ve dünya siyasetini domine eden bir Ak Parti gerçeği varken Van'da neden başarı yüzdesi gittikçe düşüşe geçtiğini hesap edemeyen siyasal körlüklerden bahsetmek istiyorum. 2019 Mart Yerel seçimlerinde belirlenen listeyi Basına sızdırarak daha sonra seçmen bu adayları istemiyor senaryolarıyla potansiyel İlçe Başkan adaylarını yok eden ve kendilerine yeni bir siyasal ikbal sağlamak isteyenler bilsinler ki,hüsrana uğrayacaksınız. Halk olarak her şeyi görüyoruz."Benim adamım gelsin,senin adamın gelsin" pazarlığın hesabını vereceksiniz. Dünya mazlumlarının umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 yıllık siyasal sermayesini hiçe sayan Vanlı siyasetçiler sizlere sesleniyorum. "Hangi gerekçeyle ilçe adaylarını değiştirdiniz. İşin ehli gönül Belediyeciliğin mimarlarını neden değiştirdiniz." Bizler Ak Parti davasından ödün vermeyen gönüldaşlar olarak öncelikle bunu belirtmek isterim. Bizim kimsenin makamından,mevkisinden gözümüzün olmadığını tüm ortak derdimizin memleketimizin ve davamızın geleceğidir. Büyük gayret ve çabalarla AK Parti seçmeninin desteklerini canlı tutmak isteyen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı aslı astarı olmayan raporlarla yanıltmayın. Maalesef İlimizde hak eden değil,kendi adamını istedikleri yerlere getirme uğraşına girmişler. Van'da kaydedilen ve muhtemel kaybedilmesi beklenen başarısızlık Muhalif partilerin başarısı değil. Ne yazık ki,Parti içi hesaplaşmanın getirdiği mağlubiyet Ak Parti tabanını derinden üzen nedenlerin başını çekmektedir. 17 yılda 13 seçimle zafere ulaşan bir destansı başarıyı yerelde kurban edemezsiniz.Bu anlamda tabanda gelen eleştirileri aklı selimle ciddiye almalısınız. İç ve dış baskılara rağmen boyun eğmeyen her alanda davasına sahip çıkan seçmen isteklerini görmezden gelemezsiniz. Ağalar beyler değiştirdiğiniz listeyle inşallah başarı sağlanır. Aksi taktirde hesap sorma günü 1 Nisan sabahı sizin kabusunuz olacak.

19 yıldır tek başına iktidar olan,çok büyük halk desteğiyle Ülke toplumunun yüzde 52'sine nüfuz eden Türkiye ve dünya siyasetini domine eden bir Ak Parti gerçeği varken Van'da neden başarı yüzdesi gittikçe düşüşe geçtiğini hesap edemeyen siyasal körlüklerden bahsetmek istiyorum.
2019 Mart Yerel seçimlerinde belirlenen listeyi Basına sızdırarak daha sonra seçmen bu adayları istemiyor senaryolarıyla potansiyel İlçe Başkan adaylarını yok eden ve kendilerine yeni bir siyasal ikbal sağlamak isteyenler bilsinler ki,hüsrana uğrayacaksınız.
Halk olarak her şeyi görüyoruz."Benim adamım gelsin,senin adamın gelsin" pazarlığın hesabını vereceksiniz.
Dünya mazlumlarının umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 yıllık siyasal sermayesini hiçe sayan Vanlı siyasetçiler sizlere sesleniyorum.
"Hangi gerekçeyle ilçe adaylarını değiştirdiniz. İşin ehli gönül Belediyeciliğin mimarlarını neden değiştirdiniz."
Bizler Ak Parti davasından ödün vermeyen gönüldaşlar olarak öncelikle bunu belirtmek isterim.
Bizim kimsenin makamından,mevkisinden gözümüzün olmadığını tüm ortak derdimizin memleketimizin ve davamızın geleceğidir. Büyük gayret ve çabalarla AK Parti seçmeninin desteklerini canlı tutmak isteyen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı aslı astarı olmayan raporlarla yanıltmayın.
Maalesef İlimizde hak eden değil,kendi adamını istedikleri yerlere getirme uğraşına girmişler.
Van'da kaydedilen ve muhtemel kaybedilmesi beklenen başarısızlık Muhalif partilerin başarısı değil. Ne yazık ki,Parti içi hesaplaşmanın getirdiği mağlubiyet Ak Parti tabanını derinden üzen nedenlerin başını çekmektedir.
17 yılda 13 seçimle zafere ulaşan bir destansı başarıyı yerelde kurban edemezsiniz.Bu anlamda tabanda gelen eleştirileri aklı selimle ciddiye almalısınız.
İç ve dış baskılara rağmen boyun eğmeyen her alanda davasına sahip çıkan seçmen isteklerini görmezden gelemezsiniz.
Ağalar beyler değiştirdiğiniz listeyle inşallah başarı sağlanır.
Aksi taktirde hesap sorma günü 1 Nisan sabahı sizin kabusunuz olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber