Van Milletvekili İrfan Kartal, “2023 seçimleri sıradan bir seçim değil!”

Van Haber (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.06.2021 - 15:23, Güncelleme: 29.06.2021 - 16:45
 

Van Milletvekili İrfan Kartal, “2023 seçimleri sıradan bir seçim değil!”

AK Parti Van Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi KİT Komisyon Üyesi İrfan Kartal, A Haberde yayımlanan ‘Memleket Meselesi’ programına katılarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Muhalefet partilerinin bölgede ve sosyal medya üzerinden yaptığı yalan siyaseti hakkında değerlendirmelerde bulunan Kartal, “Yalan siyaseti çok fazla merak ettiğim bir konudur. Acaba bir insan doğuştan mı yalan söylemeyi öğreniyor yoksa bunun bir okulu mu var? Muhalefet bu işin artık seri bir şekilde imalatını yapıyor. Gençlerimizin çok hassas olduğu bu dönemde yalan siyasetleri ile gençlerin psikolojileri ile oynadıklarını biliyorlar mı? Bu süreç gençlere çok ciddi zararlar vermektedir. Gençlerin psikolojisini olumsuz yönde etkiliyor, acaba bunu düşünüyorlar mı? Böyle bir dönemde bu şekilde yalan söylemeleri doğru değil. O anne babalarında psikolojilerinin ne şekilde olacağını biliyorlar mı? Konuştukları yalanlar sonrasında bunu biz mi konuştuk diye kendilerine soruyorlar! Muhalefet partilerinin bu yalanlarına alıştık. Geçmişte gezi olaylarından tutun, 17-25 Aralık olaylarına ve hain 15 Temmuz olaylarında da muhalefetin yalanları ile mücadele ettik. Ne yaparlarsa yapsınlar, biz liderimiz öncülüğünde doğru ve ahlaklı siyasetimize devam edeceğiz” dedi. Kartal, “AK Parti güçlenerek çıkacak” 2023 seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığının altını çizen Kartal, “Tüm muhalefet 2023 seçimleri için bütün kozlarını ve ortaklıklarını devreye koyarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı devirme planı içerisine girmişler. Hedefleri AK Parti’mizin kurucusu ve liderimiz olan sayın Erdoğan’dır. Bu sadece kandilin planı değil, bütün emperyalist güçlerin oyunudur. Ben bölgede iktidara karşı yürütülen çalışmaları ve ortaklıkları gören birisiyim. Mesela HDP’nin, İYİ Parti’ye aday aradığı günleri bile gördüm. Birbirleri ile paslaşıyordular. Bunlar yeni değil, uzun zamandır planlanan bir durumdur. Bölgede bütün kozları devreye koymuşlar. Bu durumu o bölgede yaşayan biri olarak söylüyorum; Başarılı olamayacaklar. Ne iftira atarsa atsınlar, nerede yayın yaparlarsa yapsınlar bu olayların hepsinde sayın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan güçlenerek çıkacaktır. Bunu da biliyorlar. 2023 hedeflerine doğru giderken, ne ittifak yaparlarsa yapsınlar, bütün anketler ortadadır hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
AK Parti Van Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi KİT Komisyon Üyesi İrfan Kartal, A Haberde yayımlanan ‘Memleket Meselesi’ programına katılarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Muhalefet partilerinin bölgede ve sosyal medya üzerinden yaptığı yalan siyaseti hakkında değerlendirmelerde bulunan Kartal, “Yalan siyaseti çok fazla merak ettiğim bir konudur. Acaba bir insan doğuştan mı yalan söylemeyi öğreniyor yoksa bunun bir okulu mu var? Muhalefet bu işin artık seri bir şekilde imalatını yapıyor. Gençlerimizin çok hassas olduğu bu dönemde yalan siyasetleri ile gençlerin psikolojileri ile oynadıklarını biliyorlar mı? Bu süreç gençlere çok ciddi zararlar vermektedir. Gençlerin psikolojisini olumsuz yönde etkiliyor, acaba bunu düşünüyorlar mı? Böyle bir dönemde bu şekilde yalan söylemeleri doğru değil. O anne babalarında psikolojilerinin ne şekilde olacağını biliyorlar mı? Konuştukları yalanlar sonrasında bunu biz mi konuştuk diye kendilerine soruyorlar! Muhalefet partilerinin bu yalanlarına alıştık. Geçmişte gezi olaylarından tutun, 17-25 Aralık olaylarına ve hain 15 Temmuz olaylarında da muhalefetin yalanları ile mücadele ettik. Ne yaparlarsa yapsınlar, biz liderimiz öncülüğünde doğru ve ahlaklı siyasetimize devam edeceğiz” dedi.

Kartal, “AK Parti güçlenerek çıkacak”
2023 seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığının altını çizen Kartal, “Tüm muhalefet 2023 seçimleri için bütün kozlarını ve ortaklıklarını devreye koyarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı devirme planı içerisine girmişler. Hedefleri AK Parti’mizin kurucusu ve liderimiz olan sayın Erdoğan’dır. Bu sadece kandilin planı değil, bütün emperyalist güçlerin oyunudur. Ben bölgede iktidara karşı yürütülen çalışmaları ve ortaklıkları gören birisiyim. Mesela HDP’nin, İYİ Parti’ye aday aradığı günleri bile gördüm. Birbirleri ile paslaşıyordular. Bunlar yeni değil, uzun zamandır planlanan bir durumdur. Bölgede bütün kozları devreye koymuşlar. Bu durumu o bölgede yaşayan biri olarak söylüyorum; Başarılı olamayacaklar. Ne iftira atarsa atsınlar, nerede yayın yaparlarsa yapsınlar bu olayların hepsinde sayın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan güçlenerek çıkacaktır. Bunu da biliyorlar. 2023 hedeflerine doğru giderken, ne ittifak yaparlarsa yapsınlar, bütün anketler ortadadır hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber