Van Jandarmasında Başarılı Operasyon: Van Jandarmasında Başarılı Oerasyon: 15 kg Metamfetamin, Ele Geçirdi!

Gündem 25.01.2023 - 14:43, Güncelleme: 25.01.2023 - 14:43
 

Van Jandarmasında Başarılı Operasyon: Van Jandarmasında Başarılı Oerasyon: 15 kg Metamfetamin, Ele Geçirdi!

Van Jandarmasında Başarılı Oerasyon: 15 kg Metamfetamin, Ele Geçirdi!

Van İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında; 24 Ocak 2023 tarihinde Van İl Jandarma Komutanlığınca Başkale İlçesi kırsalında yasadışı uyuşturucu geçişi olacağı bilgisinin alınması üzerine, 6.Hudut Tugay Komutanlığı ile koordine kurularak arazide yapılan Arama/Tarama faaliyeti esnasında; 15 kg Metamfetamin, 1.5 kg Skunk olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiştir.   Güvenlik güçlerimiz tarafından narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kaps amında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Van Jandarmasında Başarılı Oerasyon: 15 kg Metamfetamin, Ele Geçirdi!

Van İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında;

24 Ocak 2023 tarihinde Van İl Jandarma Komutanlığınca Başkale İlçesi kırsalında yasadışı uyuşturucu geçişi olacağı bilgisinin alınması üzerine, 6.Hudut Tugay Komutanlığı ile koordine kurularak arazide yapılan Arama/Tarama faaliyeti esnasında; 15 kg Metamfetamin, 1.5 kg Skunk olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiştir.  

Güvenlik güçlerimiz tarafından narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kaps

amında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber