VAN DEFTERDARLIĞI'INDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2019 - 10:28, Güncelleme: 05.03.2019 - 10:28
 

VAN DEFTERDARLIĞI'INDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Van Defterdarlığı önceki gün tüm personelleri ile birlikte rutin işlerine biraz ara verip Kızılay 'a Kan Bağışında bulunarak örnek bir davranışta bulundu. Bu bağlamda; 4 Mart tarihinde 30.Vergi Haftası Anısına Van Defterdarlığı-Kızılay işbirliğiyle düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına Katılımlarınızı Bekliyoruz davetiyle " Kan Ver, " Hayat Ver ve Vergi Umuttur, Geleceğimizdir " sloganları ile tüm birim müdürlerinden memurlarına kadar herkes kan vererek örnek bir duyarlılığa imza attılar. Konu ile ilgili gazetemize bir açıklama yapan Van Defterdarı Murtaza Kamar " Ülkemize karşı en önemli vazifelerimizin başında Vergi vermek ile birlikte, ihtiyaç anında kullanılması açısından ve bir çok hayat kurtarması bakımından Kızılay kurumumuza kan bağışında bulunmak gelir. Bizde Van Defterdarlığı olarak, Tüik kurumumuza beraber böyle önemli ve hassas konuya dikkat çekmek üzere personellerimiz ile birlikte Kızılaya ait Kan Toplama aracını Defterdarlik binamızın önüne getirterek sırayla kan bağışında bulunduk. Halkımızın da kampanyamıza ciddi anlamda ilgisi oldu. Dilerim bugün burada büyük bir gururla bulunduğumuz kan bağışı yüzlerce insana merhem olur, dertlerine şifa olur " dedi… Ercan Ulutaş

Van Defterdarlığı önceki gün tüm personelleri ile birlikte rutin işlerine biraz ara verip Kızılay 'a Kan Bağışında bulunarak örnek bir davranışta bulundu.

Bu bağlamda; 4 Mart tarihinde 30.Vergi Haftası Anısına Van Defterdarlığı-Kızılay işbirliğiyle düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına Katılımlarınızı Bekliyoruz davetiyle " Kan Ver, " Hayat Ver ve Vergi Umuttur, Geleceğimizdir " sloganları ile tüm birim müdürlerinden memurlarına kadar herkes kan vererek örnek bir duyarlılığa imza attılar.

Konu ile ilgili gazetemize bir açıklama yapan Van Defterdarı Murtaza Kamar " Ülkemize karşı en önemli vazifelerimizin başında Vergi vermek ile birlikte, ihtiyaç anında kullanılması açısından ve bir çok hayat kurtarması bakımından Kızılay kurumumuza kan bağışında bulunmak gelir. Bizde Van Defterdarlığı olarak, Tüik kurumumuza beraber böyle önemli ve hassas konuya dikkat çekmek üzere personellerimiz ile birlikte Kızılaya ait Kan Toplama aracını Defterdarlik binamızın önüne getirterek sırayla kan bağışında bulunduk. Halkımızın da kampanyamıza ciddi anlamda ilgisi oldu. Dilerim bugün burada büyük bir gururla bulunduğumuz kan bağışı yüzlerce insana merhem olur, dertlerine şifa olur " dedi…

Ercan Ulutaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber