Tuşba Belediyesi'nden 13 Mahalleye160 Bin Metrekare Kilit Taşı

Van Haber 17.11.2022 - 14:56, Güncelleme: 17.11.2022 - 14:56
 

Tuşba Belediyesi'nden 13 Mahalleye160 Bin Metrekare Kilit Taşı

Tuşba Belediyesi, kırsal mahallelerdeki cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturmak için bu iş sezonunda 13 mahallede 160 bin metrekare kilit parke taşı çalışması gerçekleştirdi.

Tuşba Belediyesi, kırsal mahallelerdeki cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturmak için bu iş sezonunda 13 mahallede 160 bin metrekare kilit parke taşı çalışması gerçekleştirdi.     13 MAHALLEDE 160 BİN METREKARE KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMASI YAPILDI ‘Merkez mahallelerde ne varsa kırsal mahallelerde de o olacak’ sloganıyla çalışmalarını yürüten Tuşba Belediyesi, geçen yıl 22 kırsal mahallede 202 bin metrekare kilit parke taşı çalışması yaparak mahalleleri cadde ve sokaklarıyla modern bir görünüme kavuşturmuştur. Kırsal mahallelerde oturan vatandaşları, tozdan ve çamurdan arındırılmış düzenli bir kentte yaşamalarını hedefleyen Tuşba Belediyesi, Merkez Bardakçı Mahallesi ile kırsalda bulunan Çobanoğlu, Gölyazı, Çolpan, Dibekdüzü, Pirgarip, Yeşilsu, Kolsatan, Dilimli, Gülsünler, Yaylıyaka, Gedikbulak ve Esenpınar mahalleleri olmak üzere 13 mahallede 160 bin metrekare kilit parke taşı çalışması yaptı.   BAŞKAN AKMAN, ‘YOL SORUNU BİTMİŞ BİR TUŞBA HAYALİ İLE ÇIKTIK’ Yol sorununu tamamiyle bitmiş bir Tuşba hayali ile çıktıkları bu hizmet yolculuğunda 2021 yılında kırsal mahalleleri yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak için başlattıkları kilit parke taş yol çalışması seferberliğini bu yıl da aynı kararlılıkla sürdürdüklerini söyleyen Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ilçenin her noktasında oturan vatandaşların daha modern bir kentte yaşamalarını sağlamak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.   BAŞKAN AKMAN, ‘HAYAL ETTİĞİMİZ TUŞBA HEDEFİMİZE HER GÜN BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYORUZ’ Bundan sonra da kilit parke taşı çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Akman, “Göreve geldiğimiz günden bu yana imkanlarımız dahilinde gerek merkez mahallelerde gerekse kırsal mahallelerde önemli çalışmalara imza attık. Özellikle mahalle statüsüne geçen kırsal yerleşim yerlerimizde eksiklerin tamamlanması için büyük çaba sarf ediyoruz. Kilit parke olmayan 6 mahallemiz kaldı. Onları da inşallah 2023 yılında yaparak bitirmeyi planlıyoruz. İlçe halkımızla el ele vererek daha güzel ve yaşanabilir bir Tuşba hedefimize her gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Çünkü biz daima halkımızın yanında olup eksiklerini göz ardı etmiyoruz” dedi.
Tuşba Belediyesi, kırsal mahallelerdeki cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturmak için bu iş sezonunda 13 mahallede 160 bin metrekare kilit parke taşı çalışması gerçekleştirdi.

Tuşba Belediyesi, kırsal mahallelerdeki cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturmak için bu iş sezonunda 13 mahallede 160 bin metrekare kilit parke taşı çalışması gerçekleştirdi.  

 

13 MAHALLEDE 160 BİN METREKARE KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMASI YAPILDI


‘Merkez mahallelerde ne varsa kırsal mahallelerde de o olacak’ sloganıyla çalışmalarını yürüten Tuşba Belediyesi, geçen yıl 22 kırsal mahallede 202 bin metrekare kilit parke taşı çalışması yaparak mahalleleri cadde ve sokaklarıyla modern bir görünüme kavuşturmuştur. Kırsal mahallelerde oturan vatandaşları, tozdan ve çamurdan arındırılmış düzenli bir kentte yaşamalarını hedefleyen Tuşba Belediyesi, Merkez Bardakçı Mahallesi ile kırsalda bulunan Çobanoğlu, Gölyazı, Çolpan, Dibekdüzü, Pirgarip, Yeşilsu, Kolsatan, Dilimli, Gülsünler, Yaylıyaka, Gedikbulak ve Esenpınar mahalleleri olmak üzere 13 mahallede 160 bin metrekare kilit parke taşı çalışması yaptı.

 

BAŞKAN AKMAN, ‘ YOL SORUNU BİTMİŞ BİR TUŞBA HAYALİ İLE ÇIKTIK’


Yol sorununu tamamiyle bitmiş bir Tuşba hayali ile çıktıkları bu hizmet yolculuğunda 2021 yılında kırsal mahalleleri yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak için başlattıkları kilit parke taş yol çalışması seferberliğini bu yıl da aynı kararlılıkla sürdürdüklerini söyleyen Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ilçenin her noktasında oturan vatandaşların daha modern bir kentte yaşamalarını sağlamak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

 

BAŞKAN AKMAN, ‘HAYAL ETTİĞİMİZ TUŞBA HEDEFİMİZE HER GÜN BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYORUZ’


Bundan sonra da kilit parke taşı çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Akman, “Göreve geldiğimiz günden bu yana imkanlarımız dahilinde gerek merkez mahallelerde gerekse kırsal mahallelerde önemli çalışmalara imza attık. Özellikle mahalle statüsüne geçen kırsal yerleşim yerlerimizde eksiklerin tamamlanması için büyük çaba sarf ediyoruz. Kilit parke olmayan 6 mahallemiz kaldı. Onları da inşallah 2023 yılında yaparak bitirmeyi planlıyoruz. İlçe halkımızla el ele vererek daha güzel ve yaşanabilir bir Tuşba hedefimize her gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Çünkü biz daima halkımızın yanında olup eksiklerini göz ardı etmiyoruz” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber