Türk Kızılay Adilcevaz Şubesi Sosyal Projelerle Gönül Almaya Devam Ediyor

Eğitim 03.10.2022 - 12:08, Güncelleme: 03.10.2022 - 12:12
 

Türk Kızılay Adilcevaz Şubesi Sosyal Projelerle Gönül Almaya Devam Ediyor

Türk Kızılay Adilcevaz şubesi; yaptığı sosyal projeler, okul döneminde dar gelirli öğrencilere kırtasiye ve yardıma muhtaç birçok aileye yaptığı yardımlarla iyilik yapmaya devam ediyor.

Türk Kızılay Adilcevaz şubesi;  yaptığı sosyal projeler, okul döneminde dar gelirli öğrencilere kırtasiye ve yardıma muhtaç birçok aileye yaptığı yardımlarla iyilik yapmaya devam ediyor.   Türk Kızılay Bitlis Şubesi ve Adilcevaz şubesinin yaptığı ortak proje ile Adilcevazlı 20 genç kızı Hatay Arsuz gençlik kampına 7 günlük tatile gönderdi. Türk Kızılay Adilcevaz şube Başkanı Çağlar Toğal, yaptığı açıklamada “2019 da şubemizi kurduğumuzdan beri gece gündüz Adilcevaz’da yardıma muhtaç ne kadar aile varsa hepsine ulaştık. Son olarak geçen hafta Bitlis şube başkanımız Ali Cengiz başkanımla beraber yaptığımız sosyal projeler kapsamında Adilcevaz’da 20 genç kızımızı Hatay Arsuz gençlik kampına 7 günlük tatile gönderdik. Bu tür sosyal, kültürel ve eğitime yönelik projeler yapmaya devam edeceğiz dedi.
Türk Kızılay Adilcevaz şubesi; yaptığı sosyal projeler, okul döneminde dar gelirli öğrencilere kırtasiye ve yardıma muhtaç birçok aileye yaptığı yardımlarla iyilik yapmaya devam ediyor.

Türk Kızılay Adilcevaz şubesi;  yaptığı sosyal projeler, okul döneminde dar gelirli öğrencilere kırtasiye ve yardıma muhtaç birçok aileye yaptığı yardımlarla iyilik yapmaya devam ediyor.  

Türk Kızılay Bitlis Şubesi ve Adilcevaz şubesinin yaptığı ortak proje ile Adilcevazlı 20 genç kızı Hatay Arsuz gençlik kampına 7 günlük tatile gönderdi.

Türk Kızılay Adilcevaz şube Başkanı Çağlar Toğal, yaptığı açıklamada “2019 da şubemizi kurduğumuzdan beri gece gündüz Adilcevaz’da yardıma muhtaç ne kadar aile varsa hepsine ulaştık.

Son olarak geçen hafta Bitlis şube başkanımız Ali Cengiz başkanımla beraber yaptığımız sosyal projeler kapsamında Adilcevaz’da 20 genç kızımızı Hatay Arsuz gençlik kampına 7 günlük tatile gönderdik. Bu tür sosyal, kültürel ve eğitime yönelik projeler yapmaya devam edeceğiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber