Rıdvan Can
Köşe Yazarı
Rıdvan Can
 

KONGRE VAR ADAY YOK..!!

Uzun bir aradan sonra siz değerli okuyucularımızla olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeni umutlarla başlayacağımız yeni sezon öncesinde Servet Yenitürk başkanlığında oluşacak yeni yönetime başarılar diliyorum. Silahtaroğlu Vanspor yarın olağanüstü genel kurulunu yapıyor. Ancak kongreye saatler kala mevcut Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'ün haricinde bize gelen bilgilerde ciddi bir aday yok. Çarşamba günü saat 16:00’da Şahabettin Özarslaner Tesislerinde yapılacak kongrede büyük ihtimalle yine kulübü mevcut başkan Servet Yenitürk ve ekibi sahiplenecek. Bu doğrultuda yapılacak olan kongrede Servet Yenitürk başkanlığında yeni yönetim kurulu seçimi yapılacak. "Nerde o atıp tutanlar" Köşe yazımın başlığında belirttiğim gibi "Kongre var aday yok" buda şehrin tek profesyonel takımı Vanspor'un sahipsizliğini bir kez daha gözler önüne serdi maalesef..!! Türk futbolunun köklü kulüplerinden temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor'un merakla beklenen ve geleceğine yön verecek, ligdeki kaderini belirleyecek olan olağanüstü genel kuruluna artık saatler kaldı. Alınan kongre kararının ardından son güne kadar sabırsızlıkla bekledim. Mevcut Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'ün karşısında aday çıkacak mı diye maalesef geçen süre zarfında henüz ciddi bir adayın olmaması ise kafalarda soru işareti yaratıyor. Burada asıl merak ettiğim daha düne kadar Vanspor kulübüne talip olanlar ve sağda solda atıp tutanlar neden ortaya çıkmıyor. Oysa yarın Vanspor kulübünün değil de, bir siyasi partinin seçimi olsa sırf görüntü olsun diye aylar öncesinden adaylar reklam tabelalarında ve yerel gazetelerde boy boy resimlerini servis etmiş olurdu. Türkiye’nin köklü, Van'ın ise marka değeri olan spor kulübünün adını taşıyan Silahtaroğlu Vanspor'un yarın seçimi var. Fakat ortada aday yok..!! Bir siyasi partinin seçimi için adeta bir birleriyle yarışa giren ilin seçkin isimlerinin Silahtaroğlu Vanspor'a sahip çıkmamaları bu şehrin olduğu gibi ilin tek profesyonel takımının da sahipsiz olduğuna bir kez daha şahit olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ne diyelim sahipsiz şehrin sahipsiz takımı Vanspor..!! Kongre sonrası değerlendirmemi, yeni sezon planlaması, altyapı, teknik heyet gibi önemli konuları bu köşeden yazacağım. Ben tekrardan hayırlı olmasını diliyorum.
Ekleme Tarihi: 08 Haziran 2021 - Salı

KONGRE VAR ADAY YOK..!!

Uzun bir aradan sonra siz değerli okuyucularımızla olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Yeni umutlarla başlayacağımız yeni sezon öncesinde Servet Yenitürk başkanlığında oluşacak yeni yönetime başarılar diliyorum.

Silahtaroğlu Vanspor yarın olağanüstü genel kurulunu yapıyor. Ancak kongreye saatler kala mevcut Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'ün haricinde bize gelen bilgilerde ciddi bir aday yok.

Çarşamba günü saat 16:00’da Şahabettin Özarslaner Tesislerinde yapılacak kongrede büyük ihtimalle yine kulübü mevcut başkan Servet Yenitürk ve ekibi sahiplenecek. Bu doğrultuda yapılacak olan kongrede Servet Yenitürk başkanlığında yeni yönetim kurulu seçimi yapılacak.

"Nerde o atıp tutanlar"

Köşe yazımın başlığında belirttiğim gibi "Kongre var aday yok" buda şehrin tek profesyonel takımı Vanspor'un sahipsizliğini bir kez daha gözler önüne serdi maalesef..!!

Türk futbolunun köklü kulüplerinden temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor'un merakla beklenen ve geleceğine yön verecek, ligdeki kaderini belirleyecek olan olağanüstü genel kuruluna artık saatler kaldı.

Alınan kongre kararının ardından son güne kadar sabırsızlıkla bekledim. Mevcut Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'ün karşısında aday çıkacak mı diye maalesef geçen süre zarfında henüz ciddi bir adayın olmaması ise kafalarda soru işareti yaratıyor. Burada asıl merak ettiğim daha düne kadar Vanspor kulübüne talip olanlar ve sağda solda atıp tutanlar neden ortaya çıkmıyor.

Oysa yarın Vanspor kulübünün değil de, bir siyasi partinin seçimi olsa sırf görüntü olsun diye aylar öncesinden adaylar reklam tabelalarında ve yerel gazetelerde boy boy resimlerini servis etmiş olurdu. Türkiye’nin köklü, Van'ın ise marka değeri olan spor kulübünün adını taşıyan Silahtaroğlu Vanspor'un yarın seçimi var. Fakat ortada aday yok..!!

Bir siyasi partinin seçimi için adeta bir birleriyle yarışa giren ilin seçkin isimlerinin Silahtaroğlu Vanspor'a sahip çıkmamaları bu şehrin olduğu gibi ilin tek profesyonel takımının da sahipsiz olduğuna bir kez daha şahit olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz.

Ne diyelim sahipsiz şehrin sahipsiz takımı Vanspor..!!

Kongre sonrası değerlendirmemi, yeni sezon planlaması, altyapı, teknik heyet gibi önemli konuları bu köşeden yazacağım.

Ben tekrardan hayırlı olmasını diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber