İpekyolu'nda Öğretmenim Ses Yarışması

Kültür-Sanat 02.12.2021 - 14:04, Güncelleme: 02.12.2021 - 14:04
 

İpekyolu'nda Öğretmenim Ses Yarışması

İpekyolu Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yürüttüğü projelerine bir yenisini daha ekleyerek öğretmenler arası ses yarışması düzenliyor.

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü iş birliğinde yürütülecek olan yarışmada ilimizde yaşayan yetenekli seslerin keşfedilip müzik dünyasına kazandırılması hedefleniyor. Öğretmenim ses yarışması ile ilçe geneline yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, hem öğretmenlik yapan hem de sesine güvenen öğretmenlerimizi yarışma çatısı altında buluşturuyor. Yarışmaya katılacak eserlerin şarkı sözleri, anayasanın dayandığı temel görüş ve ilkelere, Cumhuriyetin niteliklerini benimsetici görüş ve ilkelere uygun düşünce tarzına, Atatürk ilkelerine aykırı olmayacak nitelikte olmalıdır. “Öğretmenim Ses Yarışması” başvuruları 02 Aralık 2021 tarihinde başlayıp 17 Aralık 2021 tarihinde son bulacak. Alanında uzman kişilerin jüri üyeliğini yürüteceği yarışmada birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın hediye edilecek. Yarışmanın başvuruları ise online yapılacak olup katılımcılar https://forms.gle/GSİKJeSYRidDKrtj8 adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir.
İpekyolu Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yürüttüğü projelerine bir yenisini daha ekleyerek öğretmenler arası ses yarışması düzenliyor.
İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü birliğinde yürütülecek olan yarışmada ilimizde yaşayan yetenekli seslerin keşfedilip müzik dünyasına kazandırılması hedefleniyor. Öğretmenim ses yarışması ile ilçe geneline yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, hem öğretmenlik yapan hem de sesine güvenen öğretmenlerimizi yarışma çatısı altında buluşturuyor. Yarışmaya katılacak eserlerin şarkı sözleri, anayasanın dayandığı temel görüş ve ilkelere, Cumhuriyetin niteliklerini benimsetici görüş ve ilkelere uygun düşünce tarzına, Atatürk ilkelerine aykırı olmayacak nitelikte olmalıdır. “Öğretmenim Ses Yarışması” başvuruları 02 Aralık 2021 tarihinde başlayıp 17 Aralık 2021 tarihinde son bulacak. Alanında uzman kişilerin jüri üyeliğini yürüteceği yarışmada birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın hediye edilecek. Yarışmanın başvuruları ise online yapılacak olup katılımcılar https://forms.gle/GSİKJeSYRidDKrtj8 adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber