İPEKYOLU BELEDİYESİ'NDEN DİKSİYON DERSLERİ

Kültür-Sanat 30.11.2022 - 10:36, Güncelleme: 30.11.2022 - 10:36
 

İPEKYOLU BELEDİYESİ'NDEN DİKSİYON DERSLERİ

İpekyolu Belediyesi'nden bir hizmet daha

İpekyolu Belediyesi çalışanlarına özellikle vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olan personelinin gündelik hayatına kolaylıklar sağlamak için çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Bu noktada özellikle personelin konuşma dilinde yapılan konuşma yanlışlarını en aza indirmeyi hedefleyen yetkililer çalışanları için Diksiyon derslerini başlatıyor.     İpekyolu Belediyesi Tiyatro Topluluğunca hazırlanan görsel afişte reklama çıkan tasarımda söz konusu Diksiyon dersinin bugün akşam saatlerinde sunucu ve sanatçı Aziz Saydut tarafından verileceği belirtildi.
İpekyolu Belediyesi'nden bir hizmet daha

İpekyolu Belediyesi çalışanlarına özellikle vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olan personelinin gündelik hayatına kolaylıklar sağlamak için çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Bu noktada özellikle personelin konuşma dilinde yapılan konuşma yanlışlarını en aza indirmeyi hedefleyen yetkililer çalışanları için Diksiyon derslerini başlatıyor.

 

 

İpekyolu Belediyesi Tiyatro Topluluğunca hazırlanan görsel afişte reklama çıkan tasarımda söz konusu Diksiyon dersinin bugün akşam saatlerinde sunucu ve sanatçı Aziz Saydut tarafından verileceği belirtildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber